Aslıhan Doğan bir süre sosyal medyadan uzak kalacak

Güncelleme Tarihi:

Aslıhan Doğan bir süre sosyal medyadan uzak kalacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:46

Barcelona’da forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan ile büyük aşk yaşayan Aslıhan Doğan, Instagram hesabını kapattı. Arda Turan ile fotoğraf yüzünden kavga eden sosyetik güzel bir süre sosyal medyadan uzak kalacak. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Her gün yeni bir haberle gündeme gelen Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Arda Turan ile fotoğraf yüzünden kavga etmişti. Bunun üzerine Arda Turan, sevgilisinin tüm fotoğraflarını sosyal medyadan silmişti.

Şimdi de Aslıhan Doğan Instagram hesabını kapattı.

Aslıhan Doğan’ın annesi ve Arda Turan'ın annesiyle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşmasına kızan Arda Turan ''Artık özel hayat paylaşmak yok'' diyerek sevgilisine ait tüm kareleri geçen hafta sosyal medya hesabından sildi.

Sevgilisinin bu hareketinin ardından dün de Aslıhan Doğan 100 bin takipçisi olan sosyal medya hesabını tamamen kapattı. Doğan’ın bir süre sosyal medya hesabı kullanmayacağı öğrenildi.

Aslıhan Doğan bir süre sosyal medyadan uzak kalacak

Haberin Devamı

Arda Turan kimdir?

30 Ocak 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa’da dünyaya geldi. İhlas Kolejni son sınıfta terk edip Akşam Lisesi’nden mezun olmuştur. İstanbul’un Bayrampaşa semtinde ikamet etmektedir. Abisi Arda Turan’ın sermayesiyle geçinmektedir dersek yeridir.

Biz Küçüklüğünden beri oyunculuğa merak salmış olan Okan bunu okulda oynadığı tiyatrolarla göstermiştir ve nihayet ilk oyunculuk projesi olacak olan Beyaz Karanfil Dizisinde oynayarak kendini gösterecektir. Okan’a dizi oyunculuğu hayatına hoş geldin diyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Okan Turan abisi Milli Futbolcu aynı zamanda Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan’ın kardeşi olduğu için sürekli gündeme gelmek istemektedir ve attığı ler ile çoğu kez tepki almaktadır. Dizideki oyunculuğu da böyle başarısız olmaz umarız.

Biri sahada, diğeri ekranda döktürüyor! Barcelona'ya transfer olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Arda Turan'ın kardeşi Okan, atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil oldu. Turan, dün ilk kez dizide Reha rolüyle boy gösterdi.

Aslıhan Doğan bir süre sosyal medyadan uzak kalacak

Haberin Devamı

Aslıhan Doğan kimdir?

Şimdilеrdе bаşаrılı Futbolcu Arda Turan ile аnılаn Aslıhan Doğan ilk оlаrаk Hakan Kosif'le оlаn ilişkisiylе gündeme gеlmişti. Sеvgilisinin kеndisini аldаtmаsı üzerine çоk uzun sürmеdi bu ilişkisi. Ardındаn Milli yıldızımız Arda Turan ile yаşаdığı аşklа gündeme geldi, Sinem Kobal'dan öncеydi ancak ikilinin yаkınlаşmаsı. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan аyrılmаsındаn sоnrа ikili sık sık yаnyаnа gеlmеyе bаşlаdı .

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!