Anne Heche ölümle pençeleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Anne Heche ölümle pençeleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 07:00

ABD’li oyuncu Anne Heche, evinin önünde geçirdiği trafik kazası nedeniyle ağır yaralandı. Garaj kapısına çarpan Heche’in aracı alev alırken, yangın evine de sıçradı. Araçtan güçlükle çıkarılan Heche, yoğun bakıma kaldırıldı.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD yıldızı Anne Heche’in Los Angeles’ın Mar Vista bölgesinde gerçekleşen kazada ağır yaralandığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Heche’in arabasını kendi evinin garaj kapısına çarptığı, çarpmanın etkisiyle otomobilin alev aldığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle evin de hasar gördüğü ve yangın çıktığı belirtildi. Yangını söndürmede 59 itfaiyeci görev alırken, söndürme işleminin tamamlanması 65 dakika sürdü. 53 yaşındaki oyuncunun sırtındaki ciddi yanıklar nedeniyle entübe edilerek yoğun bakıma alındığı kaydedildi.

Anne Heche ölümle pençeleşiyor

Ünlü oyuncunun aracını çok hızlı kullandığı ve birkaç kez başka yerlere de çarptığı trafik kameralarına takılırken, ABD medyası, Heche’in olaydan saatler önce aracında bir içki şişesiyle görüntülendiğini öne sürdü. Zaman zaman ruhsal zorluklar yaşadığını dile getiren başarılı oyuncu, 1990’lı yıllarda “Altı Gün, Yedi Gece”, “Donnie Brasco” ve “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” gibi önemli filmlerde rol aldı. Anne Heche, bir süre ABD’li TV sunucusu Ellen DeGeneres ile birlikteliğiyle de gündeme geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!