Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Alp Kırşanın eşi Zeynep Dörtkardeşler kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 16:53

Alp Kırşan ile 2014 yılında hayatını birleştiren Zeynep Dörtkardeşler, evliliklerinin meyvesi olarak iki erkek çocuğuna sahip oldu. Daha önce ekranlarda Zeynep Dörtkardeşler, Akasya Durağı ve Dinle Sevgili isimli dizilerde boy göstermişti. İşte, Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler, 26 Ağustos 1989 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Kız Meslek Lisesi'nin grafik alanından mezun olan Dörtkardeşler, Karşıyaka Spor Kulübü'nde 7 yıl voleybol oynadıktan sonra mankenlik yapmaya başladı.

2005 yılında Best Model of turkey yarışmasına katıldı ve 'En iyi fizik' seçildi. Daha sonra İzmir'den İstanbul'a taşındı. Oyuncu olarak yoluna devam etti ve çeşitli dizilerde rol aldı.

Akasya Durağındaki canlandırdığı karakter ile tanınan Zeynep Dörtkardeşler son olarak Fox TV'deki Dinle Sevgili dizisinde Hande karakterini canlandırmıştır.

Zeynep Dörtkardeşler 2012’de ise Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide rol aldı. Dizi, aynı sokakta yaşadıkları yakın dostlarının intiharından sonra uzun süre bu olayın üzerine yoğunlaşan bir grup kadının yaşadıklarını anlatıyor. 

Haberin Devamı

Desperate Housewiwes’ın uyarlaması olan dizinin başrollerinde ise Evrim Solmaz, Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Özge Özder yer aldı. 2013’te ise Tv 8’e yayınlanmaya başlayan Sine 8 isimli programın sunuculuğunu üstlendi. 

BAKMADAN GEÇME!