Albümü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Albümü tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 16:07

İlhan Şeşen: Hediyem adlı albümün lansmanı önceki akşam gerçekleşti. Babylon Bomontiada’da gerçekleşen gecede 22 şarkı söyleyen İlhan Şeşen, açılışı müzik kariyerinin ilk bestesi olan “Bağlar” şarkısıyla yaptı.

Haberin Devamı

Gecede sırasıyla Yalın, Yaşar, Buray, Ayla Çelik, Eser Yenenler, Zeynep Talu, İhtiyaç Molası, Grup Gündoğarken ve Dilhan Şeşen sahne aldı. Müziğe Grup Gündoğarken adı altında başlayan İlhan Şeşen, Gökhan Şeşen ve Burhan Şeşen, gecede aynı sahneyi paylaştı. Burhan Şeşen’in 21 yaşındaki müzisyen kızı Dilhan Şeşen de amcaları ve babasıyla şarkı söyledi. İlhan Şeşen, ailesinde müzisyen nesillerin yetişmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Albümdeki en genç isim olduğunu belirten Dilhan Şeşen de, bu deneyimin kendisi için çok özel olduğunu açıkladı. 

Albümü tanıttı
Amcaları ve babasıyla aynı sahneyi paylaşan Dilhan Şeşen, gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

BELGESEL DE TANITILDI

Albümde yer alan 14 şarkıcının İlhan Şeşen ve albüm özelinde yapmış olduğu tüm samimi açıklamalardan albümde yer alma hikayelerine kadar her şey bir belgeselde buluştu. Belgeselin fragmanı lansmanda ilk kez gösterildi. Belgeselin tamamı yakında müzikseverlerle buluşacak.

Albümü tanıttı

Dilhan Şeşen, “Bağlar” adlı şarkıyı küçükken söylemişti.
Albümü tanıttı

Yalın
Albümü tanıttı

Yaşar
Albümü tanıttı

Ayla Çelik

 

 

 

Pesto Pizza Kıtırları | Mucize Lezzetler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!