Ailesi plakada

Güncelleme Tarihi:

Ailesi plakada
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2023 15:13

Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öget önceki gün Cihangir’de objektife takıldı.

Haberin Devamı

Yeni aldığı BMW marka aracını park eden Şensoy, kendisi, eşi ve kızları Pera’nın baş harflerini taşıyan plakayı da yeni taktırdığını söyledi: “Arabayı da plakayı da yeni aldım. Üç kişilik ailemizin baş harflerini taşıyor, ben çok beğendim.” (Sayit DURMAZ)

Ailesi plakada

Yürüyüş dönüşü

2017 yılında Gökhan Ciner’le evlenen Merve Büyüksaraç, ikinci kez anne oldu. Eski manken, bebeğiyle asansör aynasından çektiği fotoğrafı Instagram sayfasında “Yürüyüş dönüşü” notuyla paylaştı.

Ailesi plakada

Haberin Devamı

10 numaranın Boğaz turu

Galatasaray’ın ‘10’ numaralı yıldızı Dries Mertens, önceki gün eşi Katrin Kerkhofs ve çocuklarıyla birlikte sahil turu yaptı. Belçikalı yıldız ve ailesi, Bebek’ten Rumelihisarı’na kadar yürüdü. Muhabirlere zafer işareti yapan futbolcu, çocuklarıyla yakından ilgilendi.

Mertens, yanına gelen taraftarları da kırmayarak fotoğraf çektirdi. (Behlül AYDIN)

Ailesi plakada

Gündem bu değil

Fırat Tanış önceki gün sevgilisi İklim Tamkan ile Cihangir’deki Pürtelaş adlı mekândaydı. Çıkışta görüntülenen oyuncu, yeni dizisiyle ilgili soruları “Gündem bu değil, iyi geceler” diyerek yanıtsız bıraktı. (Sayit DURMAZ)

Ailesi plakada

Paris sokaklarında

Zerrin Tekindor tatil için Paris’e gitti. Usta oyuncu, şehrin sokaklarında verdiği pozları 2.1 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştı.

Ailesi plakada

Hayat böyle bir yer

Zeynep Bastık, önceki gece Emir Can İğrek’le Etiler Da Mario'da yemekteydi. Tolga Akış’tan boşandıktan sonra adı Efe Çelik’le anılan şarkıcı, aşk ve evlilik sorularına şu yanıtı verdi: “Daha 30 yaşındayım. Keyfim yerinde. Belki bir gün âşık olur, evlenirim. Tolga’yla da görüşüyoruz. İnsanlar evlenebilir, boşanabilir. Hayat böyle bir yer.” (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

Ailesi plakada

Güzel kayınvalidemin doğum günü

Oyuncu Mert Öcal, nişanlısı Sude Burcu’nun annesini doğum günü için yemeğe çıkardı. Öcal, müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraflarını Instagram’da “Güzel kayınvalidemin doğum günü kutlu olsun” notuyla paylaştı.

Ailesi plakada

Dostlar alışverişte

Ata Demirer, yakın bir dostuyla birlikte İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen ünlü komedyen, Markalar Sokağı’nda bulunan Beymen mağazasına girmeden önce gazeteciler tarafından görüntülendi. Verdiği kilolar ile dikkat çeken komedyen alışverişin ardından yakın arkadaşıyla yemek yedi.

Haberin Devamı

Ailesi plakada

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!