20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

Güncelleme Tarihi:

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 07:12

Bundan yıllar önce belli bir yaşa gelen kadınların, özellikle de sinema, müzik ya da podyumun ünlülerinin bıçak altına yatıp hoşlarına gitmeyen yerlerini 'düzelttirmesi' normal karşılanırdı. Ama görünüşe göre artık 20'li yaşlarına bile gelmeyen genç kadınlar daha kalkık burunlar, daha büyük göğüsler, daha dolgun kalçalar için hiç çekinmeden estetik kliniklerin kapısını çalıyor.

Haberin Devamı

Yapılan bir araştırmaya göre 2014 lılı içinde ABD'de 100 binden fazla genç kız bıçak altına yatıp estetik müdahaleden geçti. Ya göğüslerini büyüttü ya da burnunu yaptırdı. Özetle son dönemde böyle bir trend giderek yayılıyor.

Aslına bakılırsa bugün gösteri dünyasında söz sahibi olan kadınların anlattıkları da bunu doğrular nitelikte. Gösteri dünyasında adını duyurmak isteyen gençler kendi deyimleriyle "oyunun kuralına uymak için" operasyon geçirmeyi göze almış.

İşte kendi itiraflarıyla genç yaşta bedenlerine estetik operasyon yaptıran o ünlüler.

ALDIĞIM EN İYİ KARARDI

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

The Big Bang Theory dizisiyle yıldızı parlayan Kaley Cuoco da meme büyütme operasyonu geçiren ünlülerden. Üstelik bunu yaptırdığında henüz 18 yaşındaymış. Oyuncu, bir röportajında "Operasyondan öncec görüntümden memnun değildim. Şimdi ise kendime daha fazla güveniyorum"dedi. Cuoco bir röportajında da "Memelerimi büyütmek bugüne kadar aldığım en iyi karardı" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

GİYDİKLERİM DAHA ÇOK YAKIŞIYOR

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

Son dönemin en gözde şarkıcılarından biri olan Iggy Azalea henüz 24 yaşında. Azalea, bu yılın Nisan ayında Vogue dergisine verdiği röportajda estetik operasyon geçirdiğini itiraf etti. Genç şarkıcı şöyle anlattı: "Görüntümle ilgili bir şeyler değiştirdim. Şimdi daha büyük memelerim var. Bunun hayatımın geri kalanı için doğru olduğunu düşündüğüm için yaptım." Azalea operasyondan sonra giydiği elbiselerin kendisine daha çok yakıştığını da sözlerine ekledi.

19 YAŞIMA GELDİM VE DOKTORA KOŞTUM

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

Denise Richards ise estetik operasyonların karanlık yüzünü anlatmıştı US Weekly'ye verdiği röportajda. "İlk implantlarımı yaptırdığımda henüz 19 yaşındaydım. Bu konuda fazla araştırma yapmamıştım. Bana göre plastik cerrah, plastik cerrahtı ve hepsi işini iyi yapardı. Ama yanılmışım." Richards. daha 20 yaşına bile gelmeden yaptırdığı meme büyütme operasyonunda doktorun kendi istediğinden daha büyük implant kullandığını ve bunun da kendisini olumsuz etkilediğini söylemişti.

Haberin Devamı

BENİ HEMEN YARGILADILAR

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

Kylie Jenner 18 yaşına geçtiğimiz aylarda girdi. Ama sürekli göz önünde olan ailesinin diğer kadınlarını kendine örnek alarak hemen görüntüsünü değiştirdi. Jenner, önceliği dudaklarına verdi. Yıllardır incecik olan dudakları aniden kalınlaşınca zaten hakkında söylentiler de çıkmıştı. Jenner önceleri bunu yalanladı ama sonra dudaklarını dolgunlaştırdığını itiraf etti. Jenner "Dudaklarım konusunda kendime güvensizliğim vardı. O yüzden dudaklarımı kalınlaştırdım. Ama insanlar beni hemen yargılamayı tercih ettiler" diye konuştu. Genç kızın bir sonraki adımının burnunu düzelttirmek olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

İLK OPERASYON 19 YAŞINDAYKEN

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler

Kylie Jenner'ın ablası Kourtney Kardashian da ilk meme büyütme operasyonunu 22 yaşındaymen geçirdi. Bugün 36 yaşında olan Kardashian, Life & Style'a verdiği röportajda "Aslında görüntümle ilgili bir sorunum yoktu. Ama bir gün aniden bu fikir aklıma geldi. Şanslıydım ki konusunda en iyi doktora gittim ve sonuçtan da memnun kaldım. Ama eğer doktora gitmeden önce bir araştırma yapmış olsaydım kesinlikle böyle bir operasyona kalkışmazdım" demişti.

TEPEDEN TIRNAĞA

20 yaşına gelmeden estetik operasyon geçirdiler


Heidi Montag'ın daha 29 yaşında olduğunu ve 10 estetik operasyon geçirdiğini göz önüne alırsak bu işe ne kadar erken başladığı ortaya çıkar. Montag'ın yüzünden göğüslerine hatta kalçasına kadar estetik operasyon geçirmediği yeri kalmadı.

BAKMADAN GEÇME!