Magazin dünyadan - Hollywood'un gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Magazin dünyadan - Hollywoodun gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2009 09:36

Haberin Devamı

Hollywood'un gözdesi                                   

Hollywood’da geleceğin kadın starları arasında gösterilen Amber Heard, FHM dergisinin kasım sayısına kapak oldu... Dergiye birbirinden seksi pozlar veren 23 yaşındaki Amerikalı oyuncunun 2010’da üç filmi birden gösterime girecek.

------

Benzerliğin bu kadarı   

Lindsay Lohan geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta paparazzilere öyle bir poz verdi ki, ABD magazin basınında espri konusu oldu. Lindsay’ın yüz ifadesi Edvard Munch’in ünlü “Çığlık” tablosuna benzetildi.

---------------- 

Katy'den transparan şov    

Pop müziğin kralı Michael Jackson’ın son günlerini konu alan “This Is It” belgeselinin Los Angeles’taki galasına katılan Katy Perry, siyah transparan elbisesiyle basının ilgi odağı oldu... Bazıları ünlü şarkıcının kıyafet tercihini eleştirdi.

------------------

Haberin Devamı

Naomi'nin sevgilisi kıskanç çıktı

İtalyan İl Giornale gazetesi top model Naomi Campbell’in son sevgilisi Rus işadamı Vladimir Doronin’in, “Ya ben, ya podyum” dediğini iddia etti.  Bugüne kadar birlikte olduğu bilinen Mike Tyson, Joaquin Cortes, Puff Daddy, Flavio Briatore ve Robert De Niro’ya kök söktüren Naomi’nin son aşkı Doronin’e gerçekten çok bağlandığı ve artık defilelere katılmama kararı alabileceği iddia ediliyor. Ülkesinde ‘kazak erkek’ olarak tanınan Doronin’in Naomi’den çocuk sahip olmak istediği de konuşuluyor. * Reha ERUS / ROMA

----------

Ayrılmaz ikili

Jessica Alba anneliğe iyice alıştı... Ünlü oyuncu artık eskisi kadar çok filmde rol almak yerine kızı Honor’ın yanında olmayı tercih ediyor. Neredeyse her yere birlikte giden Jessica ve kızı geçtiğimiz salı günü Hollywood’da bir kafeden çıkarken görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!