Magazin dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Magazin dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2010 16:55

Haberin Devamı

Cömert Lady **
Lady GaGa, 2010 yılının magazin bombalarını patlatmaya devam ediyor. GaGa son olarak ünlü fotoğrafçı David LaChapelle’e Kanye West ile birlikte poz verdi. Seksi vücudunu ünlü fotoğrafçının objektifine cömertçe sunan GaGa, sonuçtan çok memnun kaldığını söylüyor.

Festival yolunda **
Hollywood’un yakışıklı korsanı Johnny Depp, Sırp Film Festivali’ne destek vermek amacıyla Sırbistan’a gitti. Başkent Belgrad’da belediye başkanının karşıladığı Depp, Sırp yönetmen Emir Kusturica ile birlikte festival açılışına ve Hollywood’un dünya sineması üzerindeki etkileri konulu panele katılacak.

Cavalli’yi büyüledi ** 
ıtalyan asıllı model Elisabetta Canalis, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Canalis, “George Clooney’nin kalbini çalan kadın” olarak tanınıyor. Son olarak Roberto Cavalli ile çalışan ıtalyan asıllı modelin yıldızı da gün geçtikçe parlıyor. Cavalli, güzel model için “Gerçek ve seksapeli olan bu kadından etkilendim. Elisabetta ile çalışmak çok keyifliydi” dedi.

Haberin Devamı

Altın Küre’de ‘Brangelina’ yok **
2010 yılı Altın Küre adaylarının açıklanmasının ardından, Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin çiftinin ödül törenine katılmayacağı, bunun sebebinin de Pitt’in eski sevgilisi Jennifer Aniston olduğu dedikoduları yayıldı. Bu dedikodu, çiftin stilisti Jen Rade’in açıklamasıyla kısmen doğrulandı. Fakat Rade’e göre ‘Brangelina’ çifti, ödül törenine Jennifer Aniston yüzünden değil, “Brad Pitt’in şahsi olarak herhangi bir adaylığının bulunmamasından ötürü” katılmıyor. Pitt’in rol aldığı “Inglourious Basterds” filmi adaylar arasında yer alıyor, ancak ünlü oyuncunun şahsi olarak bir adaylığı bulunmuyor. 67. Altın Küre Ödül Töreni, 17 Ocak’ta Los Angeles’ta yapılacak.

Hangi yolun yarısı **
“Yaş 35 yolun yarısı” dese de Cahit Sıtkı Tarancı, Eva Mendes’in son Calvin Klein çekimleri “hangi yolun yarısı” diye sorduruyor... Kumlar üstünde model Jamie Dornan ile birbirinden çarpıcı pozlar veren Mendes, yine çok konuşulacağa benziyor. ‘Hollywood’un en seksi kadını’, bu unvanı 2010 yılında da kimselere kaptırmamaya kararlı...

Haberin Devamı

Bebek değil göbekmiş **
Katy Perry’nin, sevgilisi Russell Brand’den hamile olduğu iddiaları ortalıkta dolaşırken, Perry’nin göbeğinin hamilelikten değil fazla kilolardan şiştiği anlaşıldı. Son olarak spor salonundan göbeğini açıkta bırakan ve üzerinde “kork” yazan bir tişörtle görüntülenen Perry, “Hamile değilim ama şu kadarını söyleyebilirim ki, 2010 yılını içimde ve dışımda çok sarsıcı şekilde hissediyorum!” dedi.

“Adam” olacak vampir **
“Alacakaranlık”ın yakışıklı vampiri Robert Pattinson’a bu kez ‘adam olma’ teklifi geldi! “Örümcek Adam” serisinin dördüncüsü için genç yıldıza teklif götüren yapımcılar henüz bir yanıt alamadı. Ancak son zamanlarda çok popüler olan Pattinson’un bu teklife sıcak baktığı söyleniyor...

Haberin Devamı

Mischa’nın can yoldaşı **
Birçok ünlü, arkadaş bulamamaktan yakınıyor. Onlardan biri de Mischa Barton... New York gibi büyük bir şehirde kendisini çok yalnız hisseden Barton’ın en sadık dostu ise minik köpeği. Sık sık onunla vakit geçiren genç oyuncu, önceki gün kahvesini alıp yine küçük köpeğini gezmeye çıkardı. Bu arada Barton’ın önümüzdeki günlerde “Law and Order” dizisinin bir bölümünde hayat kadınını canlandıracağı, bu yüzden de gece gündüz demeden bol bol sokaklarda gezip gözlem yaptığı söyleniyor.  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!