Madonna'dan sahnede şaşırtan hareket!

Güncelleme Tarihi:

Madonnadan sahnede şaşırtan hareket
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 21:57

Ünlü şarkıcı Madonna, sahnede konser verdiği sırada sahneye davet ettiği bir hayranının elbisesini aşağı indirdi, Bir anda neye uğradığını şaşıran genç kadının şaşkın halleri objektiflere takıldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Son dönemlerde sahnede ilginç şovlar yapmasıyla gündeme gelen Madonna, Perşembe gecesi Avusturalya’da konser verdi. Konser sırasında Madonna şoke eden bir hareket yaptı.

Madonna, kendisini dinlemeye gelen bir hayranının elbisesini bir anda aşağı indirdi. Madonna’yı dinlemeye gelen 17 yaşındaki hayranı Josephine Georgiou, konuşurken bir anda elbisesini aşağı indiren ve göğüslerinin görünmesine sebep olan Madonna’nın bu hareketi karşısında şoke oldu.

Madonnadan sahnede şaşırtan hareket

Madonna’nın elbisesini indirmesi ile birlikte neye uğradığını şaşıran genç kadın, kısa süren şaşkınlığını hemen atlattı ve elbisesini yukarı çekerek durumu kurtarmaya şaşırdı.

Haberin Devamı

17 yaşında olan Josephine Georgiou, Madonna’nın yaptığı hareketin çok önemli olmadığını söyledi. İlginç sahne şovları ile dikkat çeken Madonna, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!