Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında büyük sürpriz! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında büyük sürpriz - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 14:24

Bu akşam 286. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ölümün kıyısından dönen Polat Alemdar’ı kötü bir sürpriz bekliyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve detayları.

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu, 13. Sezonun yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

13 yıldır reyting sıralamalarındaki başarısını koruyan dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Her bölümde farklı olayları ve nefes kesen sahneleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 10 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

İşte detaylar…

Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Elif’in mezarının başında duran Polat Alemdar’ın başına gelen olay herkesin yüreğini ağzına getirmişti.

Haberin Devamı

Polat Alemdar’ın hayatta olduğunu öğrenen John Smith, büyük bir tuzak kurarak onu yeniden öldürme planı yapar. Polat ise John Smith’in kendisi için hazırladığı tuzaktan habersiz Elif’in mezarının başında hüzünlü anlar yaşamaktadır.

Polat ile son karşılaşmalarında kulağını kaybeden John Smith, bir kez daha Polat’ın karşısına çıkacaktır. Ancak bu kez Polat’ı en savunmasız anında yakalamayı planlamaktadır. Bakalım John Smith’in bu hain planı karşısında Polat ne tepki verecek?

Diğer taraftan ezeli düşmanı Gölge’de Polat’a karşı sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanmaktadır. Diğer tüm düşmanlar gibi Gölge de Polat’ın en zayıf noktası olan ailesini hedef almıştır.

Başından beri Babil Devleti kurmayı amaçlayan Gölge, Polat için nasıl bir sürpriz hazırlıyor merak konusu? Cahit, Polat’ın verdiği emir ile hemen harekete geçer. Emniyette başına gelenlerden dolayı daha da hırslanan Fehmi, Polat ile yüz yüze görüşmek ister. Ancak Polat’ın mekanında kendini bekleyen sürprizden habersizdir.

Yasin, Pusat ve Siyah Sancak’ın emrindeki adamlar uzun süredir planladıkları esirleri kurtarma operasyonuna nihayet başlayacaktır. Ancak ekibe sürpriz bir isim dahil olacak ve bu kişi operasyonun seyrini değiştirecektir. Yusuf, konsey tarafından verilen emirleri Polat’a anlatır. Ancak Yusuf’un anlattıkları Polat’ın hiç hoşuna gitmez.

BAKMADAN GEÇME!