Güzel başlayan ilişkilerin sonu hüsran bitmesin

Güncelleme Tarihi:

Güzel başlayan ilişkilerin sonu hüsran bitmesin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 09:36

Masalsı bir aşk hikâyesinin sonunun felaketle sonuçlanmasının nedeni nedir?

Haberin Devamı

Aşk, hayatımızda başımıza gelen en güzel şeylerin başında gelir. Tanışma hikâyeleri, mücadeleler, özlemler ve nihayetinde kavuşma, hatta evlilikle sonuçlanan güzel anlar... Ancak ilk günün heyecanı, parıltısı yitmeye başladığında ise hüsrana, kavgalara ve nihayetinde ayrılıklara kadar sürecek bir sürü mutsuzlukla son bulabilmektedir. Bu doğal bir akış içinde algılansa da, bu gidişe dur demek de mümkün. İki kişinin konuşup anlaşamayacakları hiçbir şey yoktur. Yeter ki küçük şeylere takılı kalıp büyük yıkımlarla karşılaşılmamalıdır.

Güzel başlayan ilişkilerin sonu hüsran bitmesin

Güzel başlayan her şey, güzel devam edebilir

Hızlı yaşam en çok evlilikleri etkiler. Günümüzde güzel başlayan ilişkilerin, evlilikle sonuçlanan aşkların çok küçük evlilik sorunları ile son bulmasına oldukça fazla rastlamaktayız. Bu durum yeni bir ilişkiye başlamayı da zorlaştırıyor. Oysa aşk hikâyelerine baktığımızda öyle güzel, öyle masalsı ki; bu dünyada iyiye dair şeylerin varlığına inanmamızı sağlıyor. Güzel başlayan bu güzel hikâyeler, birçok nedenden dolayı yıpranmaya başladığında çiftlerin ellerini taşın altına sokması gerekmektedir. Bozulan psikolojilerini var olan psikoloji düzeltme yolları ile düzeltebilir, eksilen ne varsa tamamlayabilir ve fedakârlık yapmaya başlayabilirler. Unutulmamalıdır ki,  her zaman sorunu karşıda arayarak körleştiğiniz an ilişkiniz içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Bireyler önce kendisinde aramalıdır hatayı ve karşılıklı oturup konuşmalıdır. İlişkilerde problemlerin çoğu, diyalog eksikliğinden kaynaklanır. Bunun yanında aynı evde yaşamanın monotonlaştırdığı bir ilişkiye sahipseniz, yeniliklere ihtiyacınız vardır. Yolculuğa çıkmak, akşam yemeğini bir lokantada değerlendirmek, aşk sözcüklerini dilinizden eksik etmemek ve daha birçok yaratıcı örnekle evlilikte psikolojik sorunlar aşılabilir. Erkek ve kadın ilişkisi daha sağlamlaşabilir ve mutlu güzel bir hikâyeyi yaşamayı sürdürebilirsiniz. Yeter ki eşler ilişkilerini geliştirme adına adım atmak istesinler...

Haberin Devamı

Güzel başlayan ilişkilerin sonu hüsran bitmesin

Haberin Devamı

Sevginiz en kıymetli hazinenizdir, onu yitirmemek için savaşın

Unutulmamalıdır ki, bu hayattaki en kıymetli şey sevgidir. Yitirilmemesi gereken bir sevgiye sahipseniz, o sevgiyi elinizin üstünde tutun ve gönülden sarılın. Eşinize sıcaklığınızı hissettirmeniz gereklidir. Sıcaklık, varlığınızın en büyük kanıtıdır. Var olduğunuzu kanıtlayın.  

 

BAKMADAN GEÇME!