Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer alışverişte görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer alışverişte görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 15:08

Geçtiğimiz ay Paris’te hayatlarını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendiler. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in düğünden sonraki ilk görüntüleri haberimizde.

Haberin Devamı

Bir ay önce Paris’te dünya evine giren yakışıklı oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş merkezinde, ünlü bir markanın mağazasında yaklaşık olarak bir saat kalarak alışveriş yapan çift, mağaza çıkışı objektiflerden kaçamadı. İşte detaylar…

Bir ay önce Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendiler. Ünlü bir markanın mağazasında bir saat kalarak alışveriş yapan çift, gazetecilere selam vererek alışveriş merkezinden ayrıldılar.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer alışverişte görüntülendi

Çift’in el ele tutuşmadıkları ve ayrı ayrı yürüdükleri gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, geçtiğimiz ay Paris’te hayatlarını birleştirmişlerdi. Dizer, bu mutlu gününü fotoğraflayarak sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaşmıştı.

Dizer, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

“Bir koku var sende, Sıcak yaz akşamlarına mahsus.. Ellerinde mi, Saçlarında mı, Gözlerinde mi? Bilmem.. Bir koku var sende, Sıcak yaz akşamlarına mahsus.. M.Tayyip Uslu - Birgun, kendi ask siirinizin kahramanini bulmaniz dilegiyle, sevgiyle ... paris, 19 subat…”

İşte O Fotoğraf!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer alışverişte görüntülendi

BAKMADAN GEÇME!