Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında şok gelişme! Bu akşam kim elenecek?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında şok gelişme Bu akşam kim elenecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 11:20

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu izleyiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Haftanın finali fragmanında yaşanan olaylar büyük bir sürprize neden oldu. Kısmetse Olur evinden ayrılan iki gelin adayı programa geri dönüş yaptı. Peki, 12 Mart Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte, yarışmanın final fragmanından bazı detaylar

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı ile izleyicilerine çekişmeli dakikalar yaşanacağının sinyalini verdi. 12 Mart Pazar gecesi Kısmetse Olur'da kim elenecek sorularını yönelten izleyiciler, programın bu haftaki bölümünde Adnan ve Didem çifti arasında yaşanan problemler gerilimi arttırmaya devam ediyor. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı ve kim elenecek sorusunun cevabı

Kısmet Olur haftanın finali fragmanıyla şaşırttı. Kanal D'nin sevilen evlilik programının bu akşam yayımlanacak bölümünde Adnan ve Didem çifti tartışmalardan bunalarak gözyaşı döküyor. Elenen isim veya isimlerin vedası ardından büyük bir sürpriz yaşanıyor. Eski iki gelin adayı Kısmetse Olur'a geri dönüyor.

Seslerin yükseldiği gergin eleme gecesinde  Adnan fenalaşıyor. Evdeki tartışmalardan yorulan Adnan, zor anlar yaşıyor ve Didem ona destek oluyor. Ardından yaşanan bu gerginlikler Didem'i de çileden çıkarıyor. Didem, gözyaşlarını tutamıyor. Öte yandan Gamze ve Onur arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor, evde bir anda sesler yükseliyor!

Haberin Devamı

HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

KISMETSE OLUR'A İKİ KİŞİ Mİ ELENECEK?

Kısmetse Olur eleme bölümünde gecenin sürprizi eski gelin adaylarından Rabia ve Melis'in eve dönmesiyle devam ediyor. Melis ve Rabia eve giriyor, herkes büyük bir şok yaşıyor! Melis, ayağının tozuyla tüm damat adaylarını eleştiri yağmuruna tutuyor! Gelinler evine giriş yapan Rabia, tüm arkadaşlarına sarılarak müjdeyi veriyor. Damatlar evinden giriş yapan gelin adayı ise geçtiğimiz sezona damgasını vuran Melis oluyor. Eve geldiği gibi herkesi eleştiri yağmuruna tutan Melis yine rahat durmuyor! Peki Melis ve Rabia eve girerken, hangi gelin adayı veda edecek? Eleme sadece gelinler evinden mi olacak yoksa damat adaylarını bekleyen kötü bir sürpriz olacak mı?

Haberin Devamı

HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

HALK OYLAMASI BİRİNCİSİ KİMLER OLDU?

Kısmetse Olur 11 Mart Cumartesi 2017'de yayınlanan yeni bölümde, halk oylaması sonucu haftanın birincileri belli oldu. Hafta boyunca verilen oylarla birinciler damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Tuğçe oldu. Adnan, bu hakkını Akın’a devretmek istedi ancak buna izin verilmedi. Adnan ve Tuğçe yemeğe beraber gitti. Baş başa yemeğe çıkan ikili arasında geçen sohbet sırasında Tuğçe gözyaşlarını tutamadı. Akın ise gelinler evinde yalnız kaldı. Didem, Akın’ın yanına gelerek ne hissettiğini sordu. Akın ise kendini kullanılmış gibi hissettiğini ifade etti. Tuğçe ile Akın hakkında konuşan Adnan ise ona bir takım tavsiyelerde bulundu. Aralarındaki saygı ve güvenin bittiğini gören diğer adaylar ise kendi aralarında bunun münazarasını yaptı.

BAKMADAN GEÇME!