Kısmetse Olur'da neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 17:23

Kısmetse Olur 17 Nisan'da yayınlanan eleme gecesinde heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Emre ve Seray'ın sona kaldığı Kısmetse Olur eleme gecesinde eve veda eden isim Seray oldu. Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar ve sürpriz gelişmeler haberimizde.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 17 Nisan eleme gecesinde Seray elendi. Seray'ın yerine Kısmetse Olur evine Dilek Demircan katıldı. Bugün 154. bölüm ile ekrana gelen Kısmetse Olur'da Batuhan ve Ayça arasında gerilim artıyor. 19 Nisan Kısmetse Olur yeni bölümden detaylar haberimizde.

KISMETSE OLUR 154. BÖLÜM FRAGMANI

Erkekler, Emre'nin samimiyetine inanmıyor!

Semih'in yakınlaştığı yeni gelin adayı Dilek'in kararı ne? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da gerginlik arttı. Pazar günü ekrana gelen Kısmetse Olur eleme gecesinde 10 bin TL'lik çekin sahibi Eser oldu. Emre ve Seray ise sona kalan isimlerdi. Eser'in çeki kazanması ile Emre koruma altına alındı ve Kısmetse Olur evinde elenen isim Seray oldu.

Haberin Devamı

Seray'ın Kısmetse Olur evine veda etmesinin ardından yarışmaya Dilek Demircan dahil oldu.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talip oldu?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak.

Kısmetse Olurda neler yaşandı

KISMETSE OLUR'DA MELİS VE HAZAL BİRBİRİNE GİRDİ

Kanal D ’nin beğeni ile izlenen programı Kısmetse Olur' un dün yayınlanan bölümünde Melis ve Hazal arasında tartışma çıktı. İşte Kısmetse Olur evinde yaşanan gergin anlar...

BAKMADAN GEÇME!