Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? İşte olaylı gecede yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi İşte olaylı gecede yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 09:27

"Kısmetse Olur'da kim elendi?" sorusuna yanıt, pazar gecesi geldi. Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgi odağı haline gelen evlilik programı Kısmetse Olur'a veda edecek ismin belli olduğu gecede çiftler arasında da tansiyon yükseldi. Gecenin birincisi Gökhan Sara olurken elenen isim şaşırttı. Peki Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? İşte olaylı gecede yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur final bölümünde yine sesler yükseldi. Haftanın olaylarının tartışıldığı gecede yarışmanın gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasında sesler yükseldi. Haftanın birincisi ise damatlar evinden çıktı. Peki her hafta bir vedanın yaşandığı gecede Kısmetse Olur'dan kim elendi. İşte "Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?" sorusunun cevabı ve olaylı gecede yaşananların detayları!

Gökhan ve Didem izleyicilerin oyları ile koruma altına alınarak bu hafta eleme heyecanı yaşamadılar. Bunlara evde yapılan oylamanın ardından Hazal ve Adnan'da eklenince 4 ismin bu hafta Kısmetse Olur evinde kalmaları garanti oldu. Bu haftanın birincisi Gökhan Sara oldu ve 10 bin lira değerindeki haftalık öldülünün kazananı oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Ayça elendi ve tam anlamıyla bir şok yaşandı. Gelinler evinde bu karar şaşkınlıkla karşılanırken, damatları verdikleri karardan son derece emindi.

Haberin Devamı

Elenen ismin belli olduğu geceye damga vuran olay ise programın gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasındaki sert tartışma oldu. İlişkileri başladığından beri sık sık tartışan ikili arasında tansiyon yükseldi. Kısmetse Olur eleme gecesinde karşı karşıya gelen diğer isimler ise birbirlerini daha önceden tanıdıkları ortay çıkan Gökhan Sara ve Ayça Beğen oldu. Haftanın birincisi olan Gökhan Sara'nın Ayça Beğen'e yönelik sert sözleri hem adayları hem de ekran başındakileri şaşırttı. 

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi İşte olaylı gecede yaşananlar

Haftanın sonuna gelindiğinde tüm bunlar yaşanırken, Ayça'nın yerine gelen gelin adayı oldukça iddialı bir giriş yaptı. Ayça Beğen’in ardından Kısmetse Olur evine dahil olan Gamze Taşkın, eve oldukça neşeli bir giriş yaptı. Damat adaylarının dikkatini çeken Gamze, ilk söyledikleri ile dikkatleri üzerine topladı. Damat adaylarının Gamze'den aldığı ilk his oldukça dişli bir kız olduğuydu. İddialı sözleri ardından yeni gelin adayının geçmişi de merak konusu oldu. Programa Sakarya’dan gelen Gamze Taşkın, 25 yaşında ve diş hekimi asistanlığı yapıyor. Yay burcu olan gelin adayının aradığı en önemli kriter evleneceği erkeğin spor yapıyor olması. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA ELEME ÖNCESİ BÜYÜK KAVGA

Her hafta bir tartışmanın yaşandığı programa bu hafta damga vuran olay eski iki yarışmacının kavga etmesi oldu. Geçtiğimiz sezon da programda yer alan Ayça ve Mehtap arasında kavga çıktı. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen eleme gecesinde duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan oylama sonucunda gelinlerden Gamze, damatlardan ise Onur kaldı. Gelinler evinin koruma altına girmesi ile Kısmetse Olur evine veda eden isim Kısmetse Olur’un sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren ismi Onur oldu. Hem gelinler hem de damat adaylarının sevdiği Onur’un elenmesi duygu dolu anlar yaşattı. Onur'un duygusal vedası ardından Kısmetse Olur evine yeni gelen ise Okan oldu. Amasya Merzifon'da yaşayan Okan çifti programa Gamze için geldiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!