Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 13:35

Sunucu Seda Akgül, tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Verdiği kilolarla adından söz ettiren Seda Akgül, İnstagram hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarıyla gündeme geliyor. Peki, Ruh Ikizi Mi, Ruh Öküzü Mü?, Disilik mi Kisilik mi gibi kitapların yazarı, Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Verdiği kiloların ardından fit bir görünüme kavuşan Seda Akgül, cesur İnstagram pozlarıyla adından söz ettiriyor. Daha önce de pek çok projede yer alan ancak Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur ile hayran kitlesi artan Seda Akgül'ün özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Seda Akgül kaç yaşında

Aslen Ankaralı olan ve 1971 yılında doğan Seda Akgül, sunucu kimliğiyle tanınmaktadır ancak akademisyen ve yazar ünvanına da sahiptir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerinde eğitim gören Seda Akgül, akademik eğitimini Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği’nde sürdürmüştür. Eğitimini tamamladıktan sonra TRT’nin spikerlik sınavına giren başarılı sunucu, kariyerine ilk adımı burada atmış, TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettiren Seda Akgül, 2012 yılında Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. 2016 yılında Avram Habib ile evlenen Seda Akgül’ün evliliği çok kısa sürmüştür. Evliliğinin bitiş nedenini anlatan başarılı sunucu açıklamalarıyla uzun süre gündemi meşgul etmiştir.

 

BAKMADAN GEÇME!