Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Betülay Coşkun kimdir? - 6 Mart 2016 izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Betülay Coşkun kimdir - 6 Mart 2016 izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 10:42

Kısmetse Olur izdivaç programının 6 Mart akşamı ekrana gelen haftanın finali gecesi heyecan dolu olaylara sahne oldu. Haftanın finalinde sürpriz bir isim eve ve aşkına veda etmek zorunda kaldı. Aşkı yeni yaşamaya başlayan bir çift, eleme nedeni ile birbirlerine ve aşklarına veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Bu sürpriz veda, Kısmetse Olur adayları ve ekranları başındaki izleyiciler tarafından hiç beklenmeyen bir veda oldu. Kısmetse Olur'a aşkına veda eden bu sürpriz isim kim? Detaylar haberimizde…

Kısmetse Olur'da müthiş bir veda yaşandı. Tıpkı geçen hafta olduğu gibi. Kısmetse Olur'da geçen hafta da beklenmedik bir isim elenmişti. Kısmetse Olur'un sevilen damat adaylarından Erdem, eleme sırasında evden gitmesi için en çok ismi yazılan aday olmuş ve elenmişti. Erdem'in yerine eve gelen yeni damat adayı ise Ali Sundu olmuştu.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Betülay Coşkun kimdir - 6 Mart 2016 izle

Kısmetse Olur'da bu hafta Daniela elendi!

Bu haftanın finalinde ise elenen isim Daniela oldu. Daniela, damat adaylarından Tankut ile yeni bir aşka yelken açmıştı. TanDan aşkı ile mutluluğu yaşayan çift, elenme nedeni ile ayrılık acısını tatmış oldu. Bu veda, hem Kısmetse Olur'un gelin ve damat adayları hem de Tankut için büyük bir yıkım oldu. Adayların oyları ile evden gitmesi yönünde en çok ismi yazılan Daniela'nın ayrılık anı oldukça zor oldu. Tankut, aşkına veda etmekte çok zorlandı. Ancak, bu veda Mehtap ve Melis'in Daniela ile arasındaki buzların erimesini de sağladı. Mehtap, Daniela'ya sarılarak uzun süre gözyaşı döktü ve onu çok sevdiğini söyledi. Melis ise, Daniela'ya sımsıkı sarıldı ve özür dileyerek onu çok sevdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur, Daniela Eve Veda Etti

Elenme heyecanının yanı sıra, gecede sürpriz ayrılıklar ve sürpriz vazgeçişler de yaşandı. Bir süredir inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan CanEs aşkı bitti. Murat'ın doğum gününde Eser'in soğuk ve durgun hareketlerinden şikayetçi olan Cansel, bunu kavgaya dönüştürdü. Aralarında tatsızlık yaşanan aşk, eleme gecesinde Eser'in beklenmedik tepkisi ile noktalanmış oldu. Eser, yüzüğünü çıkarıp Cansel'e fırlattı. Cansel, bu hareketin üzerine CanEs aşkı bitti dedi. Ancak, Daniela'nın eve vedası sırasında sımsıkı sarılan çift, birbirlerini sevdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ayça, Batuhan ve Ali cephesinde de durum oldukça karışıktı. Batuhan, Ayça'ya aşık olduğunu dile getirdi. Ali ise, Ayça'nin hala bir seçim yapmaması nedeni ile artık Ayça'dan vazgeçtiğini söyledi. Ancak Ayça, yine kafaları karıştırmayı başardı. Adaylar tarafından Semih'e hisleri olduğu düşünülen Ayça, “Semih, sana kardeşim demiyorum ona göre” diyerek şaşırttı.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Betülay Coşkun kimdir - 6 Mart 2016 izle

Kısmetse Olur evine yeni gelen isim Betülay Coşkun!

Daniela'nın elenmesinin ardından eve gelen yeni gelin adayı Betülay Coşkun oldu. Betülay, eve gelir gelmez hemen kimin için geldiğini açıkladı. Betülay, eve Adnan için geldiğini söyledi. Bu durum Ceyda'nın hiç hoşuna gitmedi. Adeta şoke olan Ceyda, Adnan'dan emin olduğunu ve onunla ilgilenmeyeceğini söyledi. Acaba, Ceyda'nı tahmini doğru mu çıkacak? Yoksa, Adnan yeni bir şok yaşatıp yeni bir aşka mı yelken açacak? Bakalım, Ceyda eve gelen yeni rakibine neler yapacak?

Haberin Devamı

Betülay Coşkun kimdir?

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Betülay Coşkun, 22 yaşında. Anne ve baba tarafından Çerkez asıllı ve Adana'lı. Anaokulu öğretmenliği okuyor ve stilistlik yapıyor. Terazi burcu. Kısmetse Olur'a damat adaylarından Adnan'ı tanımak için geldi. 

BAKMADAN GEÇME!