Kısmetse Olur yeni bölümde gergin dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümde gergin dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 09:44

Kanal D'nin heyecan dolu yarışma programı Kısmetse Olur hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Bugün 211. bölümü ile ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da Melis ve Mehtap'a cephe mi alınacak. Kısmetse Olur'da neler olacak? İşte Kısmetse Olur 211. bölüm fragmanı ve dahası..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 210. bölümde heyecan dorukta. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kısmetse Olur'da sona yaklaşılırken sürpriz aşklar da ortaya çıkıyor. Kısmetse Olur'da Gong çaldı. Artık yeni bir dönem yaşanıyor. 

Batu ve Hande sürpriz gezide neler yaşayacak?
Hande'nin, Batuhan ile çıktığı gezide neler olacak? Kısmetse OIur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 211. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 212. BÖLÜM HALK OYLAMASI FRAGMANI

Adnan'ın sürpriz bir şekilde eve dönüşü tüm damat adaylarını sevindiriyor!
Nur, Batu'nun Hande ile çıktığı geziden rahatsız oluyor! Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 38. HAFTANIN FİNALİNDE HANDE YENER SÜRPRİZİ

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi! Ünlü popçu Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşatıyor!
Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA GONG ÇALDI

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut,  eve geri döndü. Tankut’un geri dönüşü ile tüm adaylar büyük bir şaşkınlık yaşarken bu dönüşe en çok sevinen Daniela oldu.

Yarışmacılar henüz Tankut’un sevincini yaşarken, asıl büyük sürpriz ise programın sunucusu Seda Akgül’den geldi. Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong çaldı.

Gong’un çalınmasıyla birlikte Kısmetse Olur evinde bundan böyle eleme yapılmayacak. İzleyicilerden gelen sms’ lere göre belirlenen bir çift ise muhteşem bir düğün ile dünyaevine girecek.

KISMETSE OLUR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. 

Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönem isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 37. HAFTANIN FİNALİ İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!