Kısmetse Olur'un 101. yeni bölümünde neler yaşandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurun 101. yeni bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 09:38

Kısmetse Olur 101. bölümünün tamamı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Kısmetse Olur'un 17 Şubat'ta yayınlanan son bölümüne Eser ve Cansel arasındaki kriz damga vurdu! Eser'in Cansel'den sakladığı şeyler mi var? İşte; Kısmetse Olur 101.Bölüm izle...

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kısmetse Olur'un dün yayınlanan 100. bölümünde gelinler evine sürpriz bir gelinlik gelmişti. Tüm gelin adayları bu gelinliğin kemden geldiğini düşündüler. Ancak, bir türlü bulamadılar. Sürpriz gelinliği sırayla bütün gelin adayları giydiler. Bu anlarda gelinler evinde hem duygu dolu, hem de heyecanlı anlar yaşandı.

Hazal'ın annesi Kısmetse Olur'a geldi.

İlk olarak damatlar evine giden Hazal'ın annesi, damat adayı Emre ile yakından tanıştı. Emre, Hazal'ın annesine “Kızınız beni heyecanlandırıyor.” dedi. Ardından Hazal'ın annesi gelinler evine geldi ve gelin adayları ile sohbet etti.

Daniela ve Tankut, aşklarını ilan ettiler.

Gelinler evinin Daniela'sı ve damatlar evinin Tankut'u sonunda aşklarını itiraf ettiler. Uzun süredir aşık oldukları tahmin edilen çift, evin yeni çifti “TanDan” olarak ilan edildiler.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un 101. bölümünde heyecan dolu anlar yaşanıyor. Eser'in daha önce yapmış olduğu evlilik Cansel'i çıldırttı! Eser ve Cansel arasında neler olacak?

Kısmetse Olur 101.Bölüm Fragmanı

Nur ile Semih ayrılıyor mu?

Sevgililer gününde Nur'a tek taş yüzük alan, ancak yüzük yüzünden tartışma yaşayan Semih ve Nur arasında gerilim büyüyor. Nur Semih'e: “Ben buyum demek, beni böyle kabul et etmiyorsan git demek. Anlaşamıyorum yani, biz aynı dili konuşmuyoruz seninle.” diyor. Semih Nur'un bu sözlerine karşılık olarak: “Aynı dili konuşacağımız zaman gel o zaman konuşalım.” diyor. Nur, Semih'i bu sözlerinin ardından damatlar evini terk ediyor.

Cansel, Eser'e “git” diyor…

Kısmetse Olur'un mutlu aşıkları Cansel ve Eser gerilim dolu anlar yaşıyorlar. Eser'in eski karısı sorunu ile sorun yaşayan Cansel Eser'e: “Senin için bir imzadan ibaret olabilir evlilik ama benim için öyle değil anladın mı?” diyor. Eser iyice geriliyor ve Cansel'e sert çıkıp, “Benim hakikaten canımı sıkmaya başlıyorsun, kağıt üzerinde diyorum.” diyor. Ancak Cansel ikna olmuyor ve Eser'e, “Canını mı sıkıyorum, gidebilirsin o zaman.” diyor. Eser de bu sözün ardından Cansel'in yanından uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

Diğer gelin adayları da Cansel'e destek oluyor. Mehtap Eser'e, “Sen ömür boyu çekilebilecek bir tip değilsin.” diye çıkışıyor. Melis ise Cansel'e, “Hepimiz evlenip boşanabiliriz ama sana yalan söylüyor olması gerçekten çok ayıp.” diyerek destek oluyor. Cansel ve Eser'in arasındaki gerilim programın bu bölümünde iyice artıyor. Acaba Eser Cansel'e kendini affettirebilecek mi? Yoksa büyük aşk sona mı erecek?

BAKMADAN GEÇME!