Kısmetse Olur’da gelinlik heyecanı! Sürpriz gelinliği kim gönderdi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da gelinlik heyecanı Sürpriz gelinliği kim gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:43

Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Seda Akgül’ ün yaptığı ve izleyiciler tarafından çok sevilerek izlenen izdivaç programında bugün heyecanlı anlar yaşandı. Gelinler evine bir anda sürpriz bir gelinlik geldi. Peki; Gelinliği kim gönderdi?, Gelinlik kime geldi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Programın bugünkü bölümünde eve birden bire bir gelinlik gönderildi. Evdeki tüm gelin adayları bir anda çok heyecanlandılar. Asıl konu gelinliği kimin gönderdiğiydi. Gelin adayları fikir yürüterek kimin göndermiş olacağını düşündüler. Ardından gelin adayları tek tek gelinliği giymeye başladılar.

İlk olarak Eser'in aşkı Cansel'e gelinliği giydirdiler. Cansel, gelinliğin içinde mutluluğunu gizleyemiyordu. Ancak, Eser'in gelinliği göndermiş olamayacağını düşünüyordu.

Ardından diğer bir gelin adayı Melis gelinliği giydi. Melis, bu gelinliği beklemediğini belli etti. Sonrasında gelinliği Adnan'ın sevgilisi Ceyda giydi. Ceyda, gelinliğin içinde o kadar mutlu oldu ki, gelinliği Adnan'ın göndermiş olması için çok dua etti.

Kısmetse Olur’da gelinlik heyecanı Sürpriz gelinliği kim gönderdi

Haberin Devamı

Gelinliği giyme sırası Nur'a gelmişti. Nur, gelinliği giydi ama Semih'in göndermiş olamayacağını, o gönderse bu kadar büyük bir gelinlik göndermiş olmayacağını söyledi.

Nur'un ardından yeni gelin adayı Hazal gelinliği giydi. Gelinler evini kendi evlerinden izleyen Emre Hazal'dan gözlerini alamadı. Sıra Daniel'ya geldiğinde gelinliği giymek istemedi.

Mehtap da gelinliği giymek istemedi. Ama arkadaşları onu zorla odaya götürerek gelinliği giydirdiler. Evlilik korkusu yaşayan Mehtap, gelinliği giyip evlilik korkusunu yenmeye çalıştı. Mehtap, kırmızı rujunu sürüp gelinliğiyle damatlar evine gidip Murat'ı kaçırmaya kalktı. Ancak yeni gelin adayı Hazal'ın annesinin evde konuk olduğunu öğrenince damatlar evine gidemedi.

Mehtap'ın ardından gelin adayları gelinliği giymek istemeyen Daniela'ya gelinliği zorla giydirmeye çalıştılar. Melis, tüm evde Daniela'yı kovaladı. “Giymemmm” diyerek evde kaçan Daniela sonunda Melis'e yakalandı. Hazal, Melis ve Mehtap bir olarak Daniela'ya zorla gelinliği giydirdiler. Düğünden önce gelinlik giymenin uğursuzluk getirdiğine inanan Daniela, tabusunun yıkıldığını ve artık uğursuzluk geleceğini düşünerek mutsuz oldu.

Haberin Devamı

En son olarak gelinliği Ayça giydi. Daha önceden de gelinlik giyen Ayça, bunun kendisine bir şey hissettirmediğini, daha önceden giydiğinden dolayı hiç etkilenmediğini söyledi.

KISMETSE OLUR 100. BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!