Kırgın Çiçekler 34. bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 34. bölüm fragmanında sürpriz gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 22:02

Songül'ün aniden ortadan kaybolmasıyla kızların telaşına tanık olduğumuz ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in son bölüm finali yine seyircileri merak içerisinde bırakan sahneler ile sonlandı. Peki; Kırgın Çiçekler 34. yeni bölümünde neler olacak? İşte; Kırgın Çiçekler 34. yeni bölüm fragmanı izle...

Haberin Devamı

Dört genç kızın hayatını dram yüklü senaryo ile etkileyici bir şekilde izleyiciye sunan Kırgın Çiçekler, geçtiğimiz saatlerde 33. bölümü ile ekranlara geldi.

Yayınlanan her bölümünde olduğu gibi bu haftaki yeni bölümü ile de izleyicileri ekran başına kilitledi. Muhteşem bir final ile 33. bölümü noktalayan dizinin şimdi de bir sonraki bölümü merak edilmeye başlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Kırgın Çiçekler 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 34. Bölüm Fragmanı

Kırgın Çiçekler son bölüm özeti

Ekranların izlenme rekorları kıran dram türünde en başarılı diziler arasında üst sıralarda bulunan Kırgın Çiçekler, sürprizlerle dolu yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Bu akşam saat 20:00’da ekranlara gelen olan dizinin yeni bölümünde etkileyici sahneleri ile yine nefes kesti.

Annesinin evine giden Kader’i hiç ummadığı bir sürpriz bekler. Annesinin onu neden terk ettiğini öğrenirken yeni bir sırla karşılaşır.

Cemre’nin ailesinin mezarlarını yaptırmak için paraya ihtiyacı vardır. Kızlar ona yardım ederken, Defne tüm planları alt üst eder.

Songül, Abbas tarafından kaçırılır. Arkadaşlarının kaçırılmasıyla şoka giren kızlar, Abbas’tan tehdit telefonu alırlar. Abbas, Seher geri gelmezse Songül'ü öldüreceğini söyler.

Kızlar, Toprak ve Feride, Songül'ü Abbas'ın elinden kurtarmak için bir plan yaparlar. Arkadaşları Songül’ü Abbas’ın elinden kurtarmayı başarırlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!