Kırgın Çiçekler 31. bölüm fragmanı Cemre tehlikede! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 31. bölüm fragmanı Cemre tehlikede - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 20:05

Heyecan dolu bir bölümü daha geride bırakan Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan'ın ölümü herkesi perişan etmiştir. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Cemre, Gökhan'ın katilinin peşine düşüyor. Kızların işin peşini bırakmadığı Kırgın Çiçekler 31. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelen Kırgın Çiçekler 30. son bölümden sonra yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu. Peki; 1 Şubat Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Kırgın Çiçekler 31. yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Bu sorunun cevabını tam anlamıyla alabilmemiz için Kırgın Çiçekler 31. bölümü beklememiz gerekiyor. Ancak ondan önce dizinin gelecek bölümüyle ilgili tüyoları bulabileceğimiz Kırgın Çiçekler 31. bölüm fragmanı yayınlanacak. Beklenen Kırgın Çiçekler 31. bölüm fragmanı yayınlandı.

Dilerseniz sizlere 25 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan Kırgın Çiçekler 30. bölümde yaşananları kısaca özetleyelim.

KIRGIN ÇİÇEKLER 30. BÖLÜM ÖZETİ

Gökhan'ın ölümüyle alt üst olan Cemre, kimseye haber vermeden kaybolur. Feride, aldığı bir telefonla onu bulmaya gider. Meral, yurttan ayrılıp Seher ile yaşamaya başlar. Seher, kızını kendi çevresinden saklarken dikkatleri üzerine çeker. Gökhan'ın şüpheli ölümü herkeste şok etkisi yaratır. Polis tarafından kamera kayıtlarının olabileceği açıklanınca Nazan, korku içinde kalır. Kızlar katili bulmak için görüntülerin peşine düşer...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Özgür Çevik (Toprak): Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride): Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül): 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız (Songül): 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Haberin Devamı

Hazar Motan (Cemre): 16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

BAKMADAN GEÇME!