Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı yayınlandı.. Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı yayınlandı.. Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 10:47

Kiralık Aşk dizisi yeni sezon fragmanları ekranlara geldi. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı Kiralık Aşk hayranları tarafından cevabı merakla beklenen sorulardan biriydi. Peki Kiralık Aşk dizisi yeni sezon fragmanlarından neler yaşanıyor? İşte Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve dizinin yeni bölüm fragmanları

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi yeni sezon fragmanlarını yayınladı. Dizinin yeni sezon fragmanlarında yaşanan olayların yanı sıra sürpriz isimlerde var. Kiralık Aşk dizisi yeni sezona 23 Eylül Cuma akşamı merhaba diyecek.. İşte Kiralık Aşk dizisinin yeni sezon fragmanları

  

Sevilen oyuncu Müjde Uzman Kiralık Aşk'ta!

Geçen yaz başlayan ve ekranlarda 52 bölüm boyunca fırtına gibi esen Star’ın başarılı dizisi Kiralık Aşk’a yeni sezon için sevilen oyuncu “Müjde Uzman” dahil oldu. Dizi, 2. sezonunda da iddialı! Kapalıçarşı, Paramparça Aşklar, Akasya Durağı, Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Fatih, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, 20 Dakika, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde adından başarı ile söz ettiren Müjde Uzman “Seda Berensel” karakteri ile fenomen dizinin kadrosuna katıldı. Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk, her cuma 20.00'de, Star'da izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Seçkin Özdemir Kiralık Aşk kadrosunda!

Geçen yaz başlayan ve ekranlarda 52 bölüm boyunca fırtına gibi esen Star’ın fenomen dizisi Kiralık Aşk’a yeni sezon için sevilen oyuncu “Seçkin Özdemir” dahil oldu. Seçkin, Pamir Marden oldu Bir Aşk Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım gibi dizilerde büyük ses getiren başarılı oyuncu Seçkin Özdemir, ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta, “Pamir Marden” karakterini canlandıracak.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
Büyük heyecana sahne olan Kiarlık Aşk 52. bölümde sezon finali yapmıştı. Finalde ise Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda. Heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelen sezon finali bir çok soru işaretini de geride bıraktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!