Kiralık Aşk 36. yeni bölüm fragmanı Defne ayrılıyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 36. yeni bölüm fragmanı Defne ayrılıyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 14:18

Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümünde Defne'nin kafası karışıyor. Defne, Ömer'den ayrılmanın yolunu bulmaya çalışıyor. İşte; Kiralık Aşk 36. yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kiralık Aşk'ın 36. bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Ömer, Defne için yemek ayarlar. Defne o yemekte Ömer'e ayrılmak istediğini söylemeye çalışır. Fakat buna yüreği bir türlü el vermez. Dizinin yeni bölümünde Defne'ye baskılar daha da artmaktadır.

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı haberimizde.

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk 36. bölüm detayları

Ömer ve Defne ilişkisinde tam her şey yoluna girdi derken sevenleri üzecek ayrılık mı yaşanıyor. Sakladığı sırrın ağır yükünü daha fazla taşıyamayan Defne, Ömer’den ayrılmanın yollarını arar. Ancak Ömer’e karşı duyduğu aşk onu bu ayrılık düşüncesinden vazgeçirir.

Haberin Devamı

Öte yandan Hulusi dededen köşkü almayı başaran Neriman, yeni planlar peşinde. Defne’den verdiği parayı geri istemek için plan yapar.

Dedesinin köşkün anahtarını annesine verdiğini öğrenen Sude’nin tepkisi büyük olur. Tüm Passionis çalışanları Fikret Gallo’nun defilesi için son hazırlıklarını yapar.

Bu projenin dışında kalan Cherie ise yeni planlar yapar. Cherie ve Passionis arasında rekabet iyice kızışırken hangi tarafta yer alacağını bilemeyen Defne’nin kafası karışıktır.

Diğer yandan Yasemin ve Sinan arasında yaşanan gizli aşka gölge düşüyor. Yaseminin kendinden emin olamaması ikili arasında gerginliğe yol açıyor.

Hulusi dede herkesi şaşırtacak bir plan içinde. Bakalım Hulusi’nin dengeleri sarsacak yeni planı ne? Merak ettikleriniz için Kiralık Aşk 36. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!