Kiralık Aşk 32. bölüm 2. fragman yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 32. bölüm 2. fragman yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 21:26

Kiralık Aşk dizisinin 32. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Defne'den Ömer'e itirafların gündeme geleceği yeni bölümde başka nelerin yaşanacağı merak konusu. Peki; Kiralık Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Kiralık Aşk 32. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, kaldığı yerden devam ediyor. Televizyon dünyasının yeni fenomen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk, yine büyük bir sürprizlerle 5 Şubat Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk son bölümün ardından dizinin hayranlarından 32. bölümde neler olacak?, Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? gibi yeni bölüm ile alakalı sorular gelmeye başladı.

Takipçilerin sabırsızlıkla beklediği 32. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı.

Kiralık Aşk 32. Bölüm 1. Fragman

Kiralık Aşk 32. Bölüm 2. Fragman

Haberin Devamı

Peki; heyecanın bir an bile dinmediği Kiralık Aşk 31. son bölümünde neler yaşandı? Kiralık Aşk’ın 31. Bölümü ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Kiralık Aşk 31. Bölümde neler oldu?

Fenomen dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde sırlar ortaya çıktı. Defne ve Ömer arasında ipler iyice gerildi. Defne’nin herkesten saklığı büyük sırrı bakım kim öğrendi?

Dizinin çılgın aşığı Defne’nin başta Ömer olmak üzere birçok kişiden sakladığı sırrı Sude öğrendi. Annesi Neriman’ın Defne ile anlaşma yaptığını, Ömer’i kendisine aşık etmesi karşılığında para verdiğini öğrendi.

Defne’nin Ömer’e, Ömer’inse bazı soruların cevabına ihtiyacı var. Ömer, Defne’nin kendisinden sakladığı büyük sırrın peşine düşüyor! Diğer yandan Neriman’ın oyunu sürdürdüğünü öğrenen Necmi, Sude’nin eline saatli bir bomba bırakıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!