Yerli Rocky Deliormanlı ilk fragmanı ile heyecan yarattı

Güncelleme Tarihi:

Yerli Rocky Deliormanlı ilk fragmanı ile heyecan yarattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 11:44

Kamera arkasından görüntülerle heyecan yaratan yerli aksiyon filmi Deliormanlı'nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın son sahnesinde Danny Williams ve Sarp Levendoğlu kozlarını paylaşıyor.

Haberin Devamı

Yerli komedi serisi Çakallarla Dans'ın yönetmeni Murat Şeker'in yeni filmi Deliormanlı ilk resmi fragmanıyla izleyici karşısında. Sugarworkz ve TAFF Pictures yapımcılığını üstlendiği projenin senaryosu yönetmen Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından yazıldı. Daha önce kamera arkasından video ve görsellerle sinemaseverleri heyecanlandıran Deliormanlı, bu kez ilk fragmanıyla heyecan yaratıyor.

FİLMİN OYUNCU KADROSU 

Gece Gündüz, Galip Derviş, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa ve Ne Münasebet gibi dizilerde yer alan Sarp Levendoğlu'nun Savaş Türkyılmaz nam-ı diğer Deliormanlı karakterini canlandırdığı filmde Birce Akalay (Haber spikeri Hülya Yiğit), Gürkan Uygun (Tahsin Kara), Danny Williams (Tommy Dixon), Ünal Silver (Faruk Hoca), Altan Gördüm (Bob Fisher), Sema Poyraz (Nezaket Anne) ve Murat Serezli (Doktor) gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

1 Nisan 2016 tarihnde vizyona girecek olan film, Avrupa Şampiyonu bir boksörün inişli çıkışlı hayatını aksiyon, dram ve aşk dolu maceralarla beyazperdeye yansıtılıyor. Filmde Savaş Türkyılmaz, “Deliormanlı” lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksördür. Karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur.

Haberin Devamı

AKSİYON, DRAM, AŞK... HEPSİ İÇ İÇE

Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı’nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyordur.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!