Yaz başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yaz başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 11:50

Yazın resmi olarak ilk gününde  bir yaz dizisi ‘No: 309’ ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Genç izleyicinin çok sevdiği Demet Özdemir’e başrolde Furkan Palalı eşlik edecek. Fakir kızla Karun gibi zengin oğlanın istemedikleri halde evlenmek zorunda kalmalarıyla yola çıkıp, çiftin ve iki ailenin çatışmasıyla sürecek olan romantik komedinin yan kadrosunda Sumru Yavrucuk gibi ne yapsa zevkle izlenen usta bir oyuncu ile ‘Güneşin Kızları’nda Tuğçe rolüyle parlayan İrem Helvacıoğlu da var. (Fox, çarşamba, 20:00)

Â

Yaz başlıyor

 

Artı: ‘Game of Thrones’tan sonra yayınlanan ‘‘After the Thrones’ta pop kültür yazarları Andy Greenwald ve Chris Ryan bölümün üzerinden geçiyorlar. Program, Digiturk’te de bölüm sonrası yayına giriyor. 

Haberin Devamı

Eksi: HBO, GoT’un illegal izlenmesini önlemeye çalışsa da, HBO Nordic, geçen cumartesi yanlışlıkla dizinin yeni bölümünü 24 saat önce sitesine koydu. Hata fark edildiğinde, dizi yüz binlerce kez indirilmişti bile. 

Â

Yaz başlıyor


‘Survivor’ haftanın altı günü, günde altı saat yayında. Dört saat normal program, ertesi gün iki saat de programın değerlendirmesi. Tekrar tekrar görüntüler, az sonralar derken gerçekten de haftada altı gün, günde altı saat yayında ‘Survivor’. Gönüllü ‘Survivor’ işçisi televizyon izleyicisi, her gün mesai başında. 


HAFTANIN SEÇKİSİ 

Müzik: Yıllar Geçse de (TRT Müzik, cumartesi, 17:30)

Belgesel: Gizli Ä°yilik Melekleri (Nat Geo People, pazartesi, 20:00)

Film: ‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’ (MovieSmart Premium HD, salı, 21:00)

Dizi: Fatmagül’ün Suçu Ne? (TV2, çarşamba, 14:30)

Tv filmi: Ya Nasip Ya Kısmet (TRT 1, perşembe, 20:00)

BAKMADAN GEÇME!