Ünlüler Bodrum'da yelken açtı

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler Bodrumda yelken açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2014 12:14

Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda Bodrum’da bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran hafta sonunda ünlüleri bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla 2006’dan beri Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da renkli ve heyecanlı bir mücadeleyle start aldı. 21 Haziran’da denize açılan yelkenliler finişi göğüslemek için mavi sularda yarıştı.

Ünlüler Bodrumda yelken açtı

Ece Erken

2012’den beri Vodafone Red desteğiyle devam eden yarışlarda, ünlü isimlerin yer aldığı teknelerdeki ekipler, yarışın ikinci günü parkurları tamamlamak için birbirleriyle yarıştı. Ayrıca yarış boyunca ünlü isimlerin HTC One (M8) ile çektiği ‘selfie’ fotoğraflar da ayrı bir mücadeleye sahne oldu.

Haberin Devamı

Ünlüler Bodrumda yelken açtı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğe televizyon ve sahne dünyasından ünlü isimleri renk kattı. Turnuvada yelken ekipleriyle birlikte denize açılan ünlüler arasında Özge Ulusoy, Zeynep Beşerler, Ece Erken, Gökçe Bahadır, Başak Sayan, Gani Müjde, Yonca Evcimik, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Pascal Nouma gibi isimler yer aldı. Sanat, eğlence, spor ve basın camiasından ünlü isimler, yelken sporcularıyla birlikte yarışmanın ardından ödül töreninde bir araya geldiler.

Ünlüler Bodrumda yelken açtı

Ece Erken, Özge Ulusoy, Gökçe Bahadır

Ünlüler Bodrumda yelken açtı

Yarışı Şefin Satatası (Salade du Chef) adlı ekip kazandı. Ekibin lideri 39 yaşındaki Selim Kakış…

BAKMADAN GEÇME!