Ünlü müzisyen ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Ünlü müzisyen ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 14:59

1990'ların ünlü grubu Prodigy'nin solisti Keith Flint, İngiltere'nin Essex kentindeki evinde ölü bulundu. Flint, 49 yaşındaydı.

Haberin Devamı

 Dunmow,Essex'te yaşayan Flint'in cansız bedeni ambulans ve polise yapılan ihbar sonucunda bulundu. Essex polis merkezi sözcüsünün açıklamasına göre olay sabah saat 8.10'da alınan bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı.

Flint'in evine giden ekipler şarkıcının cansız bedeniyle karşılaştı. Flint'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, Keith Flint'in ölümünün şüpheli olarak değerlendirilmediğini açıkladı.

Gruba dansçı olarak katılan Flint, 1996 yılında "Fire Starter" adlı şarkının vokalistliğini yaptı ve çok beğeni topladı. Bunun üzerine The Prodigy'nin sıradaki teklisi olan Breathe'in geri vokalliğini yaptı. Gelen beğeniler üzerine, "Serial Thrilla" ve "Fuel My Fire" teklilerinde de vokalistlik yaptı ve bu tekliler bir albümde toplandı. Albüm o kadar beğenildi ki gelmiş geçmiş en iyi dans müziği albümü olma yolunda hızla ilerledi. Bu gelişmeler Flint'i bir medya odağı haline getirdi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!