Survivor All Star izle | Yarışmacıların inanılmaz değişimi (Video)

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Star izle | Yarışmacıların inanılmaz değişimi (Video)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 10:27

Survivor'da kim, kaç kilo verdi? En çok zayıflayan yarışmacı kim oldu? Survivor All Star'da dün gece birleşme partisi hazırlıkları vardı. Birleşme partisi öncesi yarışmacılar büyük sürprizlerle karşılaştı. Kimin en çok zayıfladığı ve kaç kilo verdiği ortaya çıktı. İşte yarışmacıların geçirdiği çarpıcı değişim.

Haberin Devamı

Survivor All Star'da elemesiz geçen konsey hem neşeli hem de sürprizlerle doluydu. Ilıcalı, bu hafta yapılacak olan birleşme partisinde iki büyük sürpriz hazırladı.

Yarışmacılara birleşme gecesinde Hadise'nin eşlik edeceğini ve aralarında dans yarışması düzenleyecekleri haberini verdi. Ayrıca Survivor All Star'ın şimdiye kadar olan kurallarında bir takım değişiklik yaptıklarını belirterek, yarışmacılara bu değişiklikleri anlattı.

SURVIVOR YARIŞMACILARI RESMEN 'ERİDİ'

Survivor All Star yarışmacıları birleşme öncesi verdikleri kilolarla geceye damga vurdu. Survivor'da kadın yarışmacıların tartılmadığı yarışmada 20 kilo ile en çok kilo kaybeden isim Hasan oldu.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM KAÇ KİLO VERDİ?

Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacıların bu güne kadar kaç kilo verdikleri de belirlendi. Ayrıca yüzde oranında da kiloları ölçülen yarışmacılar arasında 20 kilo ile en çok kilo veren Hasan'a çikolata hediye edildi. Kadın yarışmacılar yüzde yönünden şansları olmadığı için tartılmadılar ve Hasan seçtiği bir kadın yarışmacıya daha çikolata verdi.

Haberin Devamı

Survivor All Star'da kilo veren yarışmacıların eski ve yeni halleri herkesi şaşırttı..İşte Survivor'da en çok kilo veren isimler ve inanılmaz değişimleri...

Haberin Devamı

KAÇ KİLO VERDİLER?

Turabi:85'den 80'e %5

Hilmicem: 77'den 68,6'e %9

Hasan:107'den 87,3'e ,4

Bozok: 90'dan 76,1'e ,4

Doğukan: 76'dan 63,4'e ,2

Anıl: 90'dan 80,9'a 

Pascal: 97'den 83,3'e 

Hakan: 96'dan 83,3'e 

Survivor All Star izle | Yarışmacıların inanılmaz değişimi (Video)

HADİSE’DEN SURVİVOR’A ÖZEL KONSER

Birleşme partisinde Türkiye’den de bir ünlü isim konuk olarak gelecek. Acun Ilıcalı, birleşme partisine gelecek ismin Hadise olacağını açıkladı. Partide Hadise canlı performansla şarkılarını seslendirecek ve yarışmacılara özel konser verecek.

ELEMELERDE YENİ KURALLAR

Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı kazanacak. Yeni kurallarla birlikte sms’de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.

Haberin Devamı

SEMBOLÜ OLAN KIBRIS’A GİDEBİLECEK

Her hafta oynanan sembol oyunu beş hafta daha oynanacak ve daha sonra o sembol oyunun finali yapılacak. Finale, sembolü olan herkes katılacak, kızlar ve erkekler olarak iki tane final yapacaklar. Kimin ne kadar sembolü varsa finalde o kadar avantaj ssahibi olacak. O sembol oyununda finalde kazanan, 3 hafta boyunca dokunulmaz olacak ve direk olarak Kıbrısa gidebicek. Yani eleme stresi yaşamayacak. Kişisel sembol oyunları bundan sonra daha çekişmeli geçecek.

İlgili video:

BEYAZ ÜNLÜLERİN GÖRÜNTÜLERİNE ÖYLE BİR MONTAJ YAPTI Kİ

Kanal D ekranlarında her cuma gecesi canlı olarak yayınlanan Beyaz Show'a Survivor'dan elenen Merve Oflaz konuk oldu. Beyaz, Survivor adasında ünlülerin kazandığı oyun sonrası hakettikleri resim ödülüne öyle bir montaj yaptı ki. Stüdyodaki herkes gülmekten kırıldı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!