Şirin Soysal'ın yeni albümü 'Mutlu Melankolik' çıktı

Güncelleme Tarihi:

Şirin Soysalın yeni albümü Mutlu Melankolik çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 12:44

Sıra dışı şarkıları ve farklı duruşuyla dikkat çeken caz şarkıcısı Şirin Soysal'ın 'Mutlu Melankolik' adlı albümü piyasaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk albümü “Bir Şeyler Var” ile kara kabare tarzını izleyen Soysal, ikinci albümü “Ziyaret”te ise 1960'lı yıllarda İngiltere’de ortaya çıkan art-rock sound’uyla buluşmuştu.

Önceki iki albümden farklı olarak “Mutlu Melankolik”te hayata daha olumlu ve renkli taraflardan tutunan Şirin Soysal bu albümde insan hallerini ve hikayelerini doğadan ve zamandan ödünç aldıklarıyla anlatarak yoğun bir lirizm yakalıyor.

Şirin Soysalın yeni albümü Mutlu Melankolik çıktı

Albümde; Soysal’ın vokallerine Adem Gülşen (klavye), Cenk Erdoğan (gitar), Baran Say (kontrbas), Erdem Göymen (davul) eşlik ediyor. Ayrıca “Mutlu Melankolik”in Bulut Gülen (trombon), Tamer Temel (saksofon), Barış Doğukan Yazıcı (trompet), Şenol Arkun (çello), İstanbul Strings (yaylılar) ile zenginleşen kadrosunda “Daha Yaşamam Lazım” isimli parçada mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu konuk vokal olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Soysal'ın üçüncü albümünden "Son Gün" şarkısının klibi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. A.K. Müzik etiketli albümde yer alan şarkının söz ve müziği Şirin Soysal'a, düzenlemesi Cenk Erdoğan'a ait. Klibin yönetmeni ise Erol Tamer.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!