Çocuklar ve sokak hayvanları için iki proje

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar ve sokak hayvanları için iki proje
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 12:33

Yeni single’ı üzerinde çalışan şarkıcı Pınar Soykan bir yandan da küçük çocuklar ve sokak hayvanlarına yönelik yardım projeleri hazırlıyor.

Haberin Devamı

Yıkılmam” şarkısını yaz ayında müzikseverlere sunan Pınar Soykan, yeni bir single hazırlığında. Soykan, kendi şirketi Soykan Prodüksiyon’dan çıkaracağı single’ın hazırlıklarında son aşamaya geldi. Soykan, çalışmanın kapak fotoğrafları için geçtiğimiz günlerde Belgrad Ormanı’nda Safa Gülsoy'un objektifinin karşısına geçti.

ÇOCUKLAR VE HAYVANLAR
İÇİN KOLLARI SIVADI

Soykan, şimdilerde küçük çocuklar ve sokak hayvanlarına yönelik iki proje üzerinde çalışıyor. Soykan, dört ayaklı dostlarımızla ilgili projesi kapsamında resoranlarda artan yemekleri bir araçla toplatıp dışarıda yaşayan hayvanlara ulaştıracak. Ayrıca barınaklara mama yardımında bulunacak. Sanatçı doğudaki anaokullarına da araç gereç yardımı yapacak. Konuyla ilgili kurum ve kişilerle bağlantıya geçerek projesine destek sağlayan Pınar Soykan, sosyal medya hesapları aracılığıyla sevenlerine de seslendi, onları ihtiyaç sahibi miniklere yardım yapmaya davet etti.

Haberin Devamı

Çocuklar ve sokak hayvanları için iki proje

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!