Serdar Ortaç Blade'e mi özendi? İki Deli ve Blade'in müziği birbirine benziyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç Bladee mi özendi İki Deli ve Bladein müziği birbirine benziyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 14:24

Seveni var sevmeyeni var ama Türkiye'nin bir de Serdar Ortaç gerçeği var. Geek camiası için de bir Blade gerçeği var. Her yaza illa damga vuran bir şarkısı olan Serdar Ortaç, son çalışmasında kendisi gibi yaz aylarını sallayan albümlere sahip Hande Yener'le ortaklaşa bir şarkı çıkarttı. Şarkı güzel ama sanki Blade filmi üzerinden bir aşırtma gol havası da yok değil...

Haberin Devamı

Türkiye'de her daim gündemde kalmayı başaran isimlerden biri Serdar Ortaç ve en az onun kadar içimizde yer etmiş bir isim Hande Yener. Onlar olmadan bir yaz tatili geçirmek neredeyse mümkün değil. Kendiniz özellikle dinlemeseniz bile, bir şekilde bir yerlerde şarkılarıyla size eşlik edebiliyorlar. Son çalışmaları "İki Deli" de bir araya gelen ikilinin şarkısı da klibi de büyük ilgi gördü. Ancak özellikle çizgi roman, fantastik ve bilim kurgu düşkünü çevrenin dikkatlerinden kaçmayan bir detay vardı ki... Önce bir dinleyin, siz yorumlayın.

Haberin Devamı

Bir tarafta göbekten zeytin yiyen, sansayonların aranılan ismi, "Aşk bu kızılötesi" sözüne imza atmış Serdar Ortaç... Diğer tarafta vurdu mu indiren, vampir camiasının baş düşmanı, Wesley Snipes'ın canlandırdığı Blade! Bu iki deli bir araya belki de gelmemeliydi, belki de bu kadar biz dikkat etmemeliydik... Vücuda yeter mi bilmiyoruz ama dinlediğimiz kadarıyla bize yetti. (Kaynak: Oktay Volkan Alkaya - oktay.alkaya@radikal.com.tr)

Haberin Devamı

Serdar Ortaç Bladee mi özendi İki Deli ve Bladein müziği birbirine benziyor mu

 Hande Yener Ft. Serdar Ortaç - İki Deli

İlgili Haberler:

Serdar Ortaç Bladee mi özendi İki Deli ve Bladein müziği birbirine benziyor mu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!