Şahane Hayaller filminin konusu ne? İşte Şahane Hayaller'in konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Şahane Hayaller filminin konusu ne İşte Şahane Hayallerin konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 11:01

Şair olmak isteyen bir adamın hikayesini ele 'Şahane Hayaller' filmi 2020 yılının ilk aylarında vizyona girmişti. Film şimdilerde ise TV ekranlarından sinemaseverlerle buluşuyor. Filmseverler de komedi yapımına dair detayları araştırıyor. Peki, Şahane Hayaller filminin konusu ne?

Haberin Devamı

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu "Şahane Hayaller", şair olmak isteyen bir adam ve onun menajerliğini yapmaya çalışan arkadaşının hikayesini konu ediniyor. Komedi türündeki filmin başrolünde Ömer Başdoğan yer alıyor. İşte, Şahane Hayaller'in konusu ve oyuncuları...

Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy ve Salih Kalyon'un rol aldığı filmin konusu ise şöyle;

Ömer, şair olmak isteyen genç bir adamdır. Yıllardır hayalini gerçekleştirmeyi bekleyen Ömer, bu nedenle hayatını boşa geçirir. Hiçbir baltaya sap olamayan genç adam, zaman içinde hayalinden uzaklaşır. Tam da bu sırada liseden bir arkadaşı olan Ali ile karşılaşır. Ömer, Ali sayesinde yeniden hayaline tutunur. Ali'nin asıl amacı Ömer'in hayaline kavuşmasını sağlamak değil, onun menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır. Ancak Ali'nin Ömer'in menajerliğini yapmasını sağlayacak bilgisi ve çevresi yoktur. Ömer'in kitabını bastırmak için türlü yolları deneyen ikili, kendilerini eğlenceli bir maceranın içinde bulur.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!