Rol arkadaşı Johnny Depp

Güncelleme Tarihi:

Rol arkadaşı Johnny Depp
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 08:30

Uzun yıllar Türkiye’de yaşayan Japon oyuncu Ayumi Takano, Hollywood’a transfer oldu. Takano, dünyaca ünlü sinema yıldızı Johnny Depp’in yeni filmi ‘Minamata’da rol aldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de birçok dizi, sinema ve televizyon projesinde rol alarak dikkatleri üzerine çeken Japon oyuncu Ayumi Takano, Hollywood’a transfer oldu. Takano, dünyaca ünlü sinema yıldızı Johnny Depp’in hem başrolünü hem de Infinitum Nihil adlı şirketiyle yapımcılığını üstlendiği “Minamata” filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Johnny Depp, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen filmde Amerikalı ünlü savaş fotoğrafçısı ve foto muhabiri W. Eugene Smith’i canlandırıyor. Başrolde ona eşlik eden isim ise “Son Samuray”, “Wolverine”, “Life” başta olmak üzere sayısız Hollywood filmi ile “Lost”, “The Last Ship”, “Helix” gibi izlenme rekorları kıran dizilerde rol alan Japon yıldız Hiroyuki Sanada.
Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ayumi Takano’nun hem Johnny Depp’le hem de Hiroyuki Sanada’yla karşılıklı sahneleri bulunuyor.

DEPP MÜTEVAZI BİR AKTÖR

Çekimleri Japonya ve Karadağ’ın ardından Sırbistan’da tamamlanan film hakkında konuşan Takano, bu iki usta isimle aynı seti paylaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi: “Sanada ile aynı okuldan mezunuz. Onunla karşılıklı oynamak benim için ayrı bir mutluluk. Johnny Depp de çok profesyonel bir sanatçı ve inanılmaz tatlı bir insan. Sahne sırasını beklerken diğer oyuncularla sohbet eden, çekim bittiğinde figüranlara teşekkür eden mütevazı bir aktör.”

Haberin Devamı

Minamata’daki ölümlerin sırrı

“MINIMATA” adlı fotoğraf kitabından yola çıkılarak, Eugene ve Aileen Smith’in senaryosunu birlikte yazdıkları filmin konusu şöyle: İkinci Dünya Savaşı’ndan kalan fiziksel ve psikolojik yaraları ile yaşayan savaş fotoğrafçısı Eugene, Japonya’nın balıkçı köyü Minamata’da yaşayanların cıva yüzünden öldüğünü öğrenir ve olayı araştırmak için oraya gider. Köylüler fabrikaya karşı bir hukuk mücadelesine başlar. Eugene, eşi Aileen ile birlikte bu mücadeleyi takip eder.

Rol arkadaşı Johnny Depp

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!