Paramparça 11. Bölüm izle Star TV | Dilara ve Alper’in büyük sırrı ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 11. Bölüm izle Star TV | Dilara ve Alper’in büyük sırrı ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 17:15

Hazal, yalıya izinsiz davet ettiği arkadaşları yüzünden zor anlar yaşar. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu eden Paramparça 11. bölümüyle ekrana gelmeye hazır. Paramparça’nın 9 Şubat Pazartesi günü saat 20.30’da yayınlanacak yeni bölümünde sürpriz gelişmeler var.

Haberin Devamı

Rahmi ve Dilara, Almanya’dan getirttikleri Özkan’ın, Hazal’ın etrafında dolaşmasından rahatsızdır. Son bir uyarı yapmaya Özkan’ın evine gider ancak Özkan da kendi planlarını uygulama peşindedir.
Dilara ve Alper’in herkesten sakladıkları büyük sırları açığa çıkar. Bu şok edici ilişki karşısında Cihan duyduklarına inanmakta zorlanır. Bu kez Alper’den kesin olarak kurtulmaya kararlıdır.

CİHAN’I KİM VURDU?

Gülseren, Özkan’ın dönüşünü Cihan’a anlatmaya karar verir. Cihan ve Gülseren buluşmak için sözleşir ancak Alper, Cihan’ın yolunu keser. Tam bu sırada Özkan da Cihan ile konuşmak için oradadır. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşür ve o sırada Cihan vurulur.

Yayın Günü: 9 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.30

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Haberin Devamı

Paramparça 11. Bölüm izle Star TV | Dilara ve Alper’in büyük sırrı ortaya çıkıyor

PARAMPARÇA 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 9 ŞUBAT PAZARTESİ

BAKMADAN GEÇME!