Kolonya Cumhuriyeti filminin konusu ne? İşte Kolonya Cumhuriyeti'nin oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Kolonya Cumhuriyeti filminin konusu ne İşte Kolonya Cumhuriyetinin oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2022 11:29

5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girmesini konu alan Kolonya Cumhuriyeti filmi 2017'de vizyona girmişti. Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda komedinin renkli isimleri Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut da yer alıyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti filminin konusu ne?

Haberin Devamı

Dedemim Fişi, Çarşı Pazar sinema filmlerinin senaristi Murat Kepez'in yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Mahir İpek, Çağlar Çorumlu, Uğur Bilgin, Patrycja Widlak, Büşra Pekin, Pınar Tanrıverdi ve Abdullah Kasapoğlu yer alıyor. İşte, Kolonya Cumhuriyeti'nin genel konusu...

Filmde il olma yolundaki küçük bir beldede başkanlık seçimlerine aday olan Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Peker Mengen, beldeye gelen başbakanı karşılama töreninin kontrolünü kaybeder ve Amerika ile savaşa girer. Ülke sınırlarından atılan 5000 nüfuslu beldede yeni bir cumhuriyet kurmak zorunda kalan Peker Mengen bir yandan Amerika ile uğraşırken bir yandan da yeni bir ülke kurmanın zorluklarını tadıyor ve bu uğurda bir uzaylıdan bile yardım alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!