Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde Öykü, Ayaz'ı terk mi edecek - 31. Bölüm | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde Öykü, Ayazı terk mi edecek - 31. Bölüm | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 10:18

Öykü uçağa atlayıp gidecek mi? Mete, Öykü'nün peşini neden bırakmıyor. Ayaz, Öykü'yü geri kazanmak için neler yapacak? Hepsi ve daha fazlası Kiraz Mevsimi'nin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde olacak. Kiraz Mevsimi 31. bölümüyle 7 Şubat Cumartesi günü saat 20.15'te FOX TV'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

"Beyni anlamak zordur" der doktor. "Bazen beynimiz kaza anında yaşadığı travmayla baş edilmek için unutmayı seçer."

Öykü’nün Ayaz’ı unutması beynin bir oyunu mudur? Ayaz yıkılsa da pes etmez. Aşkını Öykü’ye tekrar hatırlatmak, birbirlerinin kaderi olduklarını kanıtlamak için birlikte yaşadıkları en özel anları yeniden hazırlar. Diğer tarafta Mete geç kaldığı bir aşk için mücadeleye devam eder.

Gerçek aşkın sınavı asıl şimdi başlamaktadır. Akıl unutabilir her şeyi... Anları siler, anıları, içinde kaybolduğun gözleri, onun kalbini titreten gülüşünü unutabilirsin hatta... Ama kalp unutmaz, sevgi kaybolmaz... Diyen gerçek aşk mı kazanacaktır bu sınavı yoksa yalancı baharlar mı? Ayaz benzeri görülmemiş bir savaşın içinde “Beni seviyorsan hatırla” diye bağırır. Öykü’nün cevabı ne olacaktır?

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 31. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 7 ŞUBAT CUMARTESİ

Kiraz Mevsimi yeni bölümde şirket sahibi Ayaz, Öykü'nün beğendiği hediyeyi ona satın almak yerine cam çerçeve indirerek ona veriyor ve romantizmin dibine vuruyor.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi izle yeni bölümde Öykü, Ayazı terk mi edecek - 31. Bölüm | FOX TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!