Kiraz Mevsimi 36. Bölüm izle Öykü, Ayaz’ı terk mi ediyor? | Fox TV

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 36. Bölüm izle Öykü, Ayaz’ı terk mi ediyor | Fox TV
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 13:55

TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Kiraz Mevsimi’nin 36. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi’nin merakla beklenen yeni bölümü Fox TV ekranlarında saat 20:30’da izlenebilecek. Yeni bölümde Öykü ve Ayaz aşkını bir dönüm noktası mı bekliyor? İşte son bölümle ilgili detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerinde, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel , Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Kiraz Mevsimi yeni bölümü 14 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Kiraz Mevsimi ‘nin 36. bölümünde izleyicileri duygusal dakikalar bekliyor. İzlediği görüntülerle yıkılan Öykü, büyük bir ikilemde kalacak. Bir yandan Ayaz’ı terk etmeye dayanamazken, diğer yandan gururu Ayaz’ı affetmesine izin vermeyecek. Kararsızlıklar içerisinde boğulan Öykü, Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümünde herkesi şaşırtacak bir karar alacak.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kiraz Mevsimi 36. Bölüm izle Öykü, Ayaz’ı terk mi ediyor | Fox TV

Öykü, kararını verir: "Hiçbir şey olmamış gibi eve döneceğiz. Herkes bizi evli bilecek. Ama baş başa kaldığımız her an her saniye bu iddiayı burnundan fitil fitil getireceğim." Ayaz da bunu kabul eder. Öykü'nün istediği oyunu oynayacaktır.
Hiçbir şey olmamış gibi evlerine dönen iki aşığın arasında kıyasıya bir mücadele başlar. Tutku, gerilim ve eğlence dolu bu mücadele sürpriz bir karşılaşmamın ardından tatlıya bağlanır. Ancak Mete'nin telefonu Ayaz'ın hayatında yeni bir dönemin de başlangıcı olur.

Haberin Devamı

Tutku, gerilim, kavga dövüş ve eğlence dolu olacak bu mücadele sürpriz bir karşılaşmanın ardından tatlıya bağlanacak. Fakat Mete’nin telefonu Ayaz’ın hayatında yeni bir dönemin de başlangıcı olacak.

BAKMADAN GEÇME!