Kertenkele izle - 3. Bölüm Fragmanı: Zehra aşık mı olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele izle - 3. Bölüm Fragmanı: Zehra aşık mı olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 12:12

ATV'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizisi Kertenkele, 3. bölümüyle ekranlara gelmeye hazır. 8 Kasım cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde Kertenkele ile yolları kesişen Zehra dedesine sahte damat olarak kimi sunacak?

Haberin Devamı

Başrollerinde tiyatro, film ve dizi oyuncusu Timur Acar, ‘Ben de Özledim’ dizisiyle üne kavuşan Sera Tokdemir, Yeşilçam’ın usta isimlerinden Şemsi İnkaya gibi deneyimli ve genç oyuncuların oluşturduğu Kertenkele, birbirinden değişik hünerleri ve zekâsını kullanarak İstanbul polisi tarafından yakalanmadan paçasını kurtaran bir hırsızın hikâyesini anlatıyor.
Senaryosu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal tarafından yazılan dizinin yönetmen sandalyesinde ise Kartal Çidamlı oturuyor.
'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' sloganıyla çıkan dizide, gerçek adı bilinmeyen, adli kayıtlarda bile Kertenkele olarak bahsi geçen çocuk yetiştirme kurumundan daha küçükken kaçmış ve İstanbul sokaklarını avucunun içi gibi bilen bir adamın öyküsü anlatılıyor. Ayrıcı kendisi binalara ve yüksek duvarlara rahatlıkla tırmanabildiği için kertenkele lakâbını almış profesyonel bir soyguncudur. Komiser Ünsal’ın yakalamaya çalışıp başaramadığı Kertenkele bir yandan da kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutan cezaevi gardiyanı Levent’i de atlatmaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı

KERTENKELE DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?
Timur Acar ( Kertenkele), Sera Tokdemir (Zehra), Erdinç Gülener ( Komiser Ünsal), Şemsi İnkaya (Ekrem Bey), Sinan Çalışkanoğlu (Levent), Yıldırım Memişoğlu (Deli Kenan ), Dilşad Şimşek (Melis), Duygu Yıldız (Betül), Birsen Dürülü ( Neşide), Umut Oğuz (Şevket), Erman Burmalı (Çağatay), Mehtap Bayrı (Tülin), İlter Akçebe (Müberra), Eda Özerkan (Selin), Ceren Şekerci (Seval), Ayça Kuru (Irmak), Bihter Dinçel (Hale), Cem Emüler (Ferruh), Fatih Doğan ( Hicabi), Emre Melemez ( Yarma Namık), Halit Ergör (Bahtiyar), Alihan Sakman ( Oğuz), Vural Meriçtan (Cengiz), Ayşen Batıgün ( Özlem), Ezgi Erdoğan (Şehnaz), Faruk Karaçay ( Hacı Halil), Muratt Atik (Güvercin Ali)

KERTENKELE 3. BÖLÜM FRAGMANI - 8 KASIM CUMARTESİ

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
İlk önceleri Selin’in önerdiği sahte evlilik teklifine sıcak bakmayan ve kabul etmek istemeyen Zehra (Sera Tokdemir) dedesine hayatında biri olduğu konusunda yalan söyleyince bu sefer kendisi sahte bir damat bulmak için kolları sıvar. Bu sırada Kertenkele, Ziya Hoca adıyla yeni mesleğinin gereklerini öğrenmeye çalışmaktadır. Fakat Şevket’in dikkatsizliği yüzünden Deli Kenan’ın eline düşerler. Kertenkele’nin peşinde olan Ünsal Komiser ise onun için sahte pasaport hazırlayan Engin’in adresini öğrenir ve harekete geçer. Kenan’ın elinden kurtulmayı başaran Kertenkele yolda saldırıya uğrayan Zehra’yı kurtarmaya çalışınca yolları kesişmiş olur. Artık hiçbir şey ikisi içinde eskisi gibi olmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!