Kahramanların Savaşı'ndaki rolü belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kahramanların Savaşındaki rolü belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:42

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ismiyle ülkemizde vizyona girecek olan üçüncü Captain America filminden yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Martin Freeman'ın filmdeki rolü belli olurken filme ait yeni görseller de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper kahramanların sinema salonlarına hücum ettiği 2016 yılında, Captain America: Civil War filmi de en dikkat çekenler arasında. Daha önce fragmanları, görselleri, oyuncu kadrosu ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmış ancak netleşmeyen bir kaç detay bulunmaktaydı. Ülkemiz sinema salonlarında Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ismiyle vizyona girecek olan filmden yeni detaylar ve görseller geldi.

MARTİN FREEMAN, EVERETT ROSS KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Sen Ben ve Dupree, Kaptan Amerika: Kış Askeri ve Welcome to Collinwood gibi filmlere imza atan Russo Kardeşler'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Iron Man'i Robert Downey Jr., War Macihine'i Don Cheadle, Black Widow'u Scarlett Johansson, Vision'ı Paul Bettany, Black Panther'ı Chadwick Boseman, Spider-Man'i Tom Holland, Captan America'yı Chris Evans, Falcon'ı Anthony Mackie, The Winter Soldier'ı Sebastian Stan, Hawkeye'i Jeremy Renner, Scarlett Witch'i Elizabeth Olsen ve Ant-Man karakterini Paul Rudd canlandırıyor. Sinemaseverlerin merak ettiği Martin Freeman ise Everett Ross karakterine hayat veriyor. Gelen yeni detayla Black Panther ile Martin Freeman'ın büyük bağlantısı olacağı ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI 6 MAYIS'TA VİZYONDA

Age of Ultron'da yaşanılanların sonrasında hükümet süper kahramanların aktivitelerini denetlemek amacıyla karar çıkarıyor. Eski dostu Bucky'i devlete teslim etmek istemeyen Captain America kararlara karşı gelerek eski dostlarını, en başında Iron Man'i karşısına alıyor. Kahramanlar kendi aralarında iki gruba bölünüyor.

Kahramanların Savaşındaki rolü belli oldu

Kahramanların Savaşındaki rolü belli oldu

Kahramanların Savaşındaki rolü belli oldu

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!