Halit Ergenç: Projeyi imzaladığımda herkesle paylaşacağım

Güncelleme Tarihi:

Halit Ergenç: Projeyi imzaladığımda herkesle paylaşacağım
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 16:01

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, sürekli sorulan yeni proje ile ilgili sorulara yanıt verdi. Ergenç, henüz bir anlaşma imzalamadığını, projeyi kabul ettiği zaman herkesle paylaşacağını söyledi. detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl sonrası yeni bir projeyle ekranlara gelmeyen Halit Ergenç özellikle son zamanlarda magazin muhabirlerinin takibinde. Sürekli olarak hakkında yeni bir projede yer alacağı haberleri yapılan Halit Ergenç, her ne kadar bu söylentileri sürekli olarak yalanlasa da magazin muhabirleri tarafından sorulmaya devam ediyor.

Ergenç, önceki gün Akmerkez’de, teknolojik ürün alışverişi yaparken görüntülendi. Ergenç, alt kattaki bir elektronik mağazasını ziyaret ederek yeni televizyonları inceledi.

Satış temsilcilerinden beğendiği birkaç model ile ilgili detaylı bilgi aldıktan sonra evi için beğendiği bir üründe karar kıldı. Mağaza çıkışı objektifimize gülümseyen Halit Ergeç bir proje ile ilgili anlaşma imzaladığı konusunda sıkça sorular sorulduğunu ama henüz bir anlaşma imzalamadığını, projeyi kabul ettiği zaman bunu herkesle paylaşacağını belirtti.

Haberin Devamı

Halit Ergenç: Projeyi imzaladığımda herkesle paylaşacağım

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 30 Nisan 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan müzikal, opera ve bale çalışmaları arasında The Adventures of ZAK-New York,Kiss Me Kate, Tatlı Charity,Beni Seviyor,Kral ve Ben, Amphitrion, Evita, Hayalet ve Ötekiler,Şarkılar Susarsa bulunmaktadır. Tiyatro çalışmalarına ise Bugün Git Yarın Gel,Popcorn, Arapsaçı, Sevgilime Göz Kulak Ol oyunlarıyla devam eden sanatçının beyazperdede de rol aldığı önemli projeleri bulunmaktadır. Halit Ergenç’in televizyon kariyerinde Hiç Yoktan Aşk, Ölümün El Yazısı televizyon filmlerini, Böyle mi Olacaktı, Kara Melek, Dedem Gofret ve Ben, Esir Şehrin İnsanları, Zerda, Aliye, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı dizi projeleri izlemiştir.

BAKMADAN GEÇME!