Haftanın ikinci ödülleri açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Haftanın ikinci ödülleri açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 10:36

Haftanın ikinci ödülleri olarak PR, Outdoor, Glass, Print & Publishing, Promo & Activation Aslanları açıklandı.

Haberin Devamı

McCann New York’un  ‘Fearless Girl' işi üç Grand Prix kazandı.

64. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali dünyadaki en iyi yaratıcı çalışmayı kutladı. PR, Outdoor, Glass, Print & Publishing, Promo & Activation Aslanları kırmızı halıda yerini aldı. Gösterinin açılışı The 6 Pack Band'in performansıyla başladı.

PR, Outdoor and Glass kategorilerinin jüri üyeleri, McCann, New York'tan toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan " Fearless Girl " State Street Global Advisors ile Grand Prix ödülüne layık görüldü. Kuzey Amerika DDB Dünya Genel Müdürü ve Glass Lion Jüri Başkanı Wendy Clark coğrafya ve kültürleri aşarak dünya değişiminde esin kaynağı olduğunu belirtti.

Glass kategorisine alınan 203 başvuru ve Grand Prix ile birlikte 2 Altın, 3 Gümüş ve 5 Bronz verildi. Glass'dan elde edilen 137.765 Euro tutarındaki gelir, BM Kadınları ve Geena Davis Medyada Toplumsal Cinsiyet Enstitüsü’ne bağışlanacak.

Haberin Devamı

İkinci Grand Prix, 10 işten oluşan 'Cannabis', 'Gloria Steinem & Dorothy Pitman Hughes','Guns', 'Muhammad Ali', 'Putin', 'Sonogram', 'Prince', 'Saturday Night Live', 'Hands Up', 'Eyes: Hillary Clinton & Donald Trump'. kampanyaları için Outdoor'da, Twitter, San Francisco'ya verildi. 4716 başvuru ile 20 Altın, 30 Gümüş ve 58 Bronz Aslan verildi.

Omnicom Halkla İlişkiler Grubu Genel Müdürü Karen Van Bergen PR Aslanları jürisine öncülük etti. Toplam 2208 başvuru ile 17 Altın, 32 Gümüş ve 50 Bronz Aslan verildi.

Print & Publishing kategorisinde 3275 başvuru ile 14 Altın, 31 Gümüş ve 43 Bronz Aslan verildi. Print & Publishing’te "Oregon", "Pensylvannia", "Aviano", DAVID, Miami, Burger King'in cesur ve eğlenceli mizahı için Grand Prix ödülüne layık görüldü.

Promo & Activation kategorisinde 3432 başvurudan 15 Altın, 37 Gümüş ve 49 Bronz 102 Aslana ödül verildi. 180LA, Santa Monica 'Boost Your Voice  ile Grand Prix ödülünü aldı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!