Gülsin ve Erkin Onay Kadıköy Sineması sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Gülsin ve Erkin Onay Kadıköy Sineması sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 14:22

Yenilenen çehresiyle sinemaseverlerle buluşan Kadıköy Sineması, zengin bir programla yeni sezona hazır. Film gösterimlerinin yanı sıra çeşitli yan etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Kadıköy Sineması'nda bu akşam Oda Müziği sezonunun açılışı var.

Haberin Devamı

Sezonun bu ilk konserinde ise anne- oğul iki ünlü müzisyen aynı sahneyi paylaşıyor. Piyanist Gülsin Onay ile keman virtüozu oğlu Erkin Onay, saat 21:00'den itibaren Kadıköy Sineması sahnesinde müzikseverlerle birlikte olacak.

Uluslararası alanda ülkemizi temsil eden ünlü piyanist Gülsin Onay, kendi jenerasyonunun önemli kemancılarından oğlu Erkin Onay ile birlikte Schumann, Elgar, Mendelssohn ve Saygun’un eserlerini seslendirecek.

Kadıköy’ün 51 yıllık geçmişi ile en prestijli salonu olan Kadıköy Sineması, bir kültür odağı olarak yeniden yapılanmasını, bu yıl başlattığı oda müziği konserleri ile sürdürüyor.

Gülsin ve Erkin Onay Kadıköy Sineması sahnesinde

Haberin Devamı

Başka Sinema sloganıyla Avrupa sanat filmlerine ağırlık veren, İstanbul Film Festivali gösterilerine ev sahipliği yapan Kadıköy sinemasının, ödüllü iç mimarisi ile dikkat çeken 320 Kişilik salonunda, bu yıl ilk kez 15 günde bir Perşembe geceleri verilecek oda müziği konserleri, klasik müzik dünyamıza yeni olanaklar sunuyor.

Müzik eleştirmeni Kemal Küçük’ün sanat yönetmenliğini yaptığı oda müziği konserleri, sezon boyunca ülkemizin en önemli oda müziği gruplarını İstanbullu dinleyicilerle buluşturacak. Salonun fuayesinde de tanınmış ressamlarımızın resim sergileri yer alacak. Gülsin Onay-Erkin Onay konserinin biletleri Biletiva ve Kadıköy Sineması gişesinde satışa sunuluyor.

Kadıköy Sineması'nde oda müziği konserleri ünlü sanatçıların katılımıyla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!