Güllerin Savaşı 14. bölüm'de Gülfem tehditler savurur!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 14. bölümde Gülfem tehditler savurur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 15:09

'Aşkta ve savaşta her şey mübahtır' sloganıyla ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Babası bahçıvanlık yapan ve köşkün müştemilatında kalan Gülru hayatı boyunca hep Gülfem gibi olmak istemiştir fakat..

Haberin Devamı

Gülfem (Canan Ergüder) , Gülru’yu (Damla Sönmez) elindeki kozları kullanarak tehdit eder ve köşeye sıkıştırır. Ona istediklerini yaptırmak ve Ömer’den uzaklaştırabilmek için Yonca hakkındaki gerçekleri babasına söyleyeceği hakkında tehdit eder. Yonca (Zeynep Köse), Taner Hekimoğlu’ndan (Uğur Kurul) hamile kaldığı yalanını söylemiş fakat dış gebelik yaşamaktadır.

İKİ YOLDAN BİRİNİ SEÇECEK

Bu yalanı sürdürebilmek için de hayatını tehlikeye atar ve ameliyat olmak istemez. Gülru şimdi bir karar vermek zorundadır ya gerçekleri babasının öğrenmesini engelleyecek ve Mert’le evlenecek, ya da Ömer (Barış Kılıç) ile ilişkisine devam edecektir. Mert’in (Yiğit Kirazcı), Ömer’i bıçaklaması yetmezmiş gibi Yonca’nın da fenalık geçirip ameliyata alınması ortalığın iyice karışmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ KARAKTERLERİNİ TANIYALIM - KİM KİMDİR?

Güllerin Savaşı 14. bölümde Gülfem tehditler savurur

Yasak bir aşk yaşayan Gülru ile Ömer tam bunu birbirlerine itiraf aşamasına gelmişken, Gülfem bunun farkına varır ve önlem alır. Kendince mükemmel bir plan yapar fakat yolunda gitmeyen şeyler yüzünden evdeki hesap çarşıya uyamayacaktır.

YASAK BİR AŞK ÜÇGENİ

Ömer bir hışımla Gülfem’in yanına gelir ve ona Gülru’nun Ömer ile evlenmeye tekrar nasıl ikna olduğunu sorar. Gülfem ise ona çok sert bir şekilde, “Hizmetçimin özel hayatı beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor” diyerek çıkışır.

Ömer ile Gülru’nun birbirlerine aşık olduğunu öğrenen Yonca büyük bir şok yaşar. Mesude’nin Gülfem’e izlettiği görüntülerde ne var, Ömer’in, Gülru’ya yazdığı veda mektubunda neler yazıyor? Hepsi ve daha fazlası bu hafta 11 Ekim cumartesi günü Kanal D’de saat 20:00’da.

BAKMADAN GEÇME!