Bu Tarz Benim'in yeni jüri üyeleri ve başlama tarihi

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimin yeni jüri üyeleri ve başlama tarihi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 15:48

Bu Tarz Benim yarışması ne zaman başlıyor belli oldu. Fenomen moda programı Bu Tarz Benim Show TV'de yeni jüri üyeleri ve yarışmacılarıyla ekranlara merhaba demeye hazır. İşte önümüzdeki haftalarda jüri koltuğunda oturacak isimler ve programın yayına başlama tarihi.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim Cemil İpekçi, Umut Eker ve Sibel Arna ile yeniden başlıyor.

Yeni başlayacak olan programda kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” ve “Arıza” olarak tarif eden Nur Yerlitaş,“Bizimla deyılsın” İvana Sert, uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yapan Kemal Doğulu ile Koreograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez olamayacak.

19 OCAK PAZARTESİ BAŞLIYOR

Bu Tarz Benim programının 19 Ocak'ta başlayacak yeni bölümlerini Ebru Akel sunacak, jüri koltuğunda ise Cemil İpekçi, Umut Eker ve Sibel Arna oturacak. Eski ekibi başka kanala transfer olan Bu Tarz Benim programının yeni jüri üyeleri ve sunucusu belli oldu. Show TV'de düşük maliyetine rağmen sezon başından beri dev bütçeli dizilere reytinglerde meydan okuyan programın ekibi, transfer olunca kanal ile yapım şirketi mahkemelik olmuştu. İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, programı Büyük Risk yarışmasını hazırlayan Joker Yapım'la yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

JÜRİ KOLTUĞUNDA CEMİL İPEKÇİ

Jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, manken Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna oturacak.

Bu Tarz Benimin yeni jüri üyeleri ve başlama tarihi

Yarışmacılar, her hafta jüri tarafından belirlenen 2 farklı konsepte uygun olacak kıyafetlerini mağazalardan, kendi veya arkadaşlarının dolaplarından ya da modacılardan kendileri bulacak ve o konseptlere uygun olan saç ve makyajlarını kendileri yapacak.

Bu Tarz Benim’de nereye, nasıl giyinilir en iyi ben bilirim iddiasında bulunan 13 bayan yarışmacı Türkiye’nin en tarz kadın ünvanını elde etmek için kıyasıya yarışıyorlar. Bakalım, her gün yeni bir konseptle sahneye çıkan ‘Bu Tarz Benim’, yarışmacıları yine herkesi ekran başına toplayabilecek mi?

19 Ocak'ta ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmanın sunumunu ise Öykü Serter’den devralan Ebru Akel üstlenecek.

Bu Tarz Benimin yeni jüri üyeleri ve başlama tarihi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!