Arka Sokaklar izle 347. yeni bölüm özeti ve fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar izle 347. yeni bölüm özeti ve fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 17:16

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan Rıza Baba ve ekibi, minibüsleriyle İstanbul'un sokaklarını arşınlamaya devam ediyorlar. Arka Sokaklar 347. yeni bölümüyle 21 Kasım Cuma akşamı Kanal D'de ekrana gelmeye hazır.

Haberin Devamı

Rıza Baba ve arkadaşları, kocası Tuncay tarafından tehdit edilen Aysel adlı bir kadını koruma altına alırken, Tuncay’ın da peşine düşerler. Aysel, arkadaşı Yeliz ile beraber yaşamaktadır. Eski eşi Tuncay hapisten çıkmış ve Aysel’in peşine düşmüştür. Adam eve gelip Yeliz’i rehin alır. Aysel’e ulaşamayınca da sinirinden evi yakar. Ev yanarken Yeliz içeride kalır.

EKİP, BABA VE KIZI BİR ARAYA GETİRİYOR

Tuncay her yerde ekip tarafınfan aranmaktadır. Aysel de emniyete alınır. Aysel tüm yaşadıklarını ekibe anlatır. Kızın bir babası vardır, adam emniyete çağırılır. Babası Akif, kızını Tuncay ile evlendiği için kovmuştur. Yıllar sonra ilk karşılaşmalarını yaparlar.

AYLİN TABURCU OLUR

Babasına emanet edilen Aysel için kötü günler henüz bitmemiştir çünkü babasınnın kızına bakmak gibi bir niyeti yoktur. Tuncay’ı arayıp kızının yerini bildirir. Tuncay’ın Aysel ile derdi başkadır. Bu derdin de ne olduğunu Aysel kimseye söylemez. Aylin taburcu olmuştur fakat omurgasında kalan mermi yürüyememesine sebep olur.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar izle 347. yeni bölüm özeti ve fragmanı

ARKA SOKALARDA HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?

Zafer Ergin - Rıza Soylu, Şevket Çoruh - Mesut Güneri, Özgür Ozan- Hüsnü Çoban, Müge Boz - Ece Dündar, Can Nergis - Onur Yalçın, Beril Kayar - Deniz Gençoğlu

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM

Aylin’in ameliyat olması gerekmektedir ancak, bu ameliyat sonrası tamamen felç olma riski de bulunmaktadır. Aylin, Deniz’in evine getirilir. Deniz’in ablası Feray ve Suat kıza refakatçilik yapacaktır.Onur’un eski sevgilisi Ankara Emniyetinden Seda sürpriz yapıp İstanbul’a gelir. Onur ve Seda karşılaşmasından Ece hiç mutlu olmaz. Seda bir operasyon için görevli gelir. Gelmişken de Onur’u görmek ister. Daha da fenası bundan sonra Onur’un evinde kalacaktır.

KOCA KAFALAR ARKA SOKAKLAR'DA

BAKMADAN GEÇME!