Canan Ergüder Kenan Ece aşkı belgelendi!

Güncelleme Tarihi:

Canan Ergüder Kenan Ece aşkı belgelendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 09:31

Televizyon dünyasında bir dizi aşkı daha gerçek oldu. Güllerin Savaşı dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Kenan Ece ve Canan Ergüder geçtiğimiz akşam objektiflere takıldı. Çiçeği burnunda çiftin böylece aşk yaşadığı iddiaları belgelenmiş oldu. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Kenan Ece ve Canan Ergüder geçtiğimiz bir mekan çıkışı birlikte görüntülendi.

Uzun süredir kendisinden 19 yaş büyük oyuncu Hatice Aslan ile aşk yaşayan Kenan Işık, şimdi de kendisinden 3 yaş büyük olan Canan Ergüder ile yeni bir aşka yelken açtı.

Canan Ergüder Kenan Ece aşkı belgelendi

Güllerin Savaşı dizisi ekimlerinde arkadaşlık ile başlayan ilişkilerini kısa sürede aşk dönüştüren ikili önceki gün Beyoğlu’nda bir mekan çıkışında birlikte objektiflere yakalandı. Çiçeği burnunda çiftin böylece aşk yaşadığı iddiaları belgelenmiş oldu.

Haberin Devamı

Canan Ergüder Kenan Ece aşkı belgelendi

Kenan Ece Kimdir?

24 Aralık 1980 doğumludur. Liseyi Avusrturya Lisesi’nde tamamladıktan sonra Amerika’ya giderek Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimi almıştır.

Üniversitenin ardından dört yıl kadar Dublin’de yaşamıştır. Daha sonra Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk eğitimi almıştır.

İrlanda dizisi olan Fair City’nin 13 bölümünde rol almıştır. Türkiye’ye dönen Kenan Ece’nin ilk projesi Yüreğine Sor isimli sinema filmi olmuştur. Daha sonraki yıllarda Beni Unutma, Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Kalp Hırsızı gibi dizi ve filmde oynamıştır.

Canan Ergüder Kenan Ece aşkı belgelendi

Canan Ergüder Kimdir?

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumludur. Liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlayan Canan Ergüder, Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi almıştır. Ardından The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans eğitimi almıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide yer almış ancak başka bir projeden teklif alınca bu diziden ayrılmıştır. Son olarak geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem karakterini canlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!