Karar verdiÄŸim zaman el ele çıkıp dolaşırız

Güncelleme Tarihi:

Karar verdiğim zaman el ele çıkıp dolaşırız
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 10, 2006 00:00

Önceki gün Antalya'dan dönen Hülya Avşar, "etki alanımda dediği" Ali Güven'le ilgili sorulara, "Karar verdiğim zaman el ele çıkıp dolaşırım" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

 

Ali Güven'le yaşadığı flörtle magazin gündemini meşgul eden Hülya Avşar, önceki akşam kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Yeşilköy'deki Beyti restoranda buluştu. Mekan çıkışında gazetecilerin, İbrahim Tatlıses'in hemen hemen her konserinde kendisi için dile getirdiği aşk mesajlarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Avşar, "İbrahim Bey'e övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Böyle konuşuyorsa herhalde bir bildiği vardır. Ya da hepimizi kafaya alıyor galiba. Şu an o konuşuyor, ben ise kenara çekildim sadece dinliyorum" dedi.

Karar verdiğim zaman el ele çıkıp dolaşırız
Â
Karar verdiğim zaman el ele çıkıp dolaşırız

Avşar gazetecilerin, "Sizi ne zaman Ali Güven'le el ele göreceğiz" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Öyle bir şey olduğu zaman görürsünüz merak etmeyin. Çıkar dolaşırız. Sizden kaçmıyoruz ve kaçtığımızı da sanmayın sakın. Sadece karar verilmiş ve başlanmış bir ilişki olmadığı için şu an için böyle bir karar aldık. Ama şöyle bir şey var, her zaman ince eleyip sıkı dokuma dönemi

/images/100/0x0/55eab325f018fbb8f8911d2d
vardır. Biz de şu an öyle bir dönemden geçiyoruz. Bir araya gelip, kahve içip, çay içip sohbetler ediyoruz. Kendisini tanımaya çalışıyorum. Sonuçta ben bekar bir kadınım, karar vereceğim insanın hayatımda uzun süre kalmasını istiyorum. Yaşayacağım yanlış bir ilişkiden dolayı çocuğumu üzmek, bundan dolayı yıpranmasını istemiyorum..."

Haberin Devamı

Yemek çıkışı kızına sıkı sıkı sarılan ve neşeli tavırları ile dikat çeken Çilingiroğlu, Hülya Avşar ve kızını eve yolladıktan sonra tekrar mekana döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!