İşte Benim Stilim Son Bölüm Eleme Gecesi - izle

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim Son Bölüm Eleme Gecesi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 14:04

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi başlıyor! İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde hangi ünlü veda edecek? İşte Benim Stilim 2016’nın 8 Ocak eleme gecesinde kim elenecek? İşte Benim Stilim 2016 8 Ocak eleme gecesi ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Medya dünyasının tartışmasız en tarz, en stil ve en moda yarışması İşte Benim Stilim yeni sezonu ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Tarz ve stil sahibinin nasıl olunacağını en doğru şekilde yarışmacılara ve ekran başında izleyen tüm seyircilere gösteren İşte Benim Stilim 2016 birbirinden güzel ve eğlenceli yarışmacıları ile yeni sezonda karşımıza geldi.

Ekranların reyting rekorları kıran stil ve moda yarışması yeni sezonun ilk eleme gecesini geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleştirdi. Peki İşte Benim Stilim 2016’nın ikinci eleme gecesinde hangi ünlü isim elenecek?

Programın beşinci sezonunda yarışmacı olarak ünlüler bir araya geldi. Şarkıcısından, DJ’ine mankeninden stilistine kadar sanat dünyasında büyük başarılar elde etmiş ünlüler İşte Benim Stilim 2016’da bir araya geldi. Yarışmanın ilk eleme gecesinde nefesler tutuldu. Giydikleri kostümler ile İşte Benim Stilim podyumunda boy gösteren ünlülerden jüri tarafından en düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

Öykü Serter’in sunuculuğunu, İvana Sert, Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüriliğini yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı İşte Benim Stilim kaldığı yerden devam ediyor.

İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi Tanıtım

8 Ocak Eleme Gecesinde Hangi Ünlü Yarışmaya Veda Edecek?

Aralarında kariyer hayatında zirve yapmış birçok ünlünün yer aldığı yarışmacılar 8 Ocak Cuma günü yani bu akşam yayınlanacak eleme gecesinde kıyasıya mücadele edecekler. Yarışmanın bu akşam ki eleme gecesine Hande Yener ve Serdar Ortaç sürprizi yarışmaya damga vuracak.

Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın sevilen şarkılarını seslendireceği İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde yarışmacılar birbirinden iddialı kıyafetleri ile performanslarını sergileyecek. Heyecanlı dakikaların yaşanacağı yarışmada jüriler tarafından üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan biri 200 bin liralık büyük ödüle veda edecek.

Dans ve 80’ler konsepti ile tarzlarını sergileyen yarışmacılardan jüri tarafından üzgün surat rozeti verilen hangi ünlü isim yarışmadan elenecek. Serdar Ortaç ve Hande Yener sürprizi ile eleme heyecanı yaşatacak olan İşte Benim Stilim 2016’nın bu akşam saat 22:15’te yayınlanacak olan eleme gecesini sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM 2016'DA Hande Yener ve Serdar Ortaç Sürprizi

İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesiyle muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Yarışmacılar “Dans ve 80'ler” konseptiyle hünerlerini sergilerken, Hande Yener ve Sertar Ortaç geceye şarkılarıyla renk katacak.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI

YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder.

BAKMADAN GEÇME!